Kategoriler

Ağrı04Haber

Avukat AKBAŞ'tan Ağrı Belediyesine Kınama

Ağrı Barosu Avukatlarından Akbaş Hukuk Ofisi sahibi Murat Akbaş Ağrı Belediyesinin yerel gazetecilere karşı takındığı tutumu sert bir dille eleştirdi.


Murat Akbaş'tan Ağrı Belediyesine Kınama
Ağrı Barosu Avukatlarından Murat Akbaş Ağrı Belediyesinin yerel gazetecilere karşı takındığı tutumu sert bir dille eleştirdi.
Geçtiğimiz günlerde Ağrıda görev yapan basın mensuplarının ücretsiz toplu taşıma kartlarının iptal edilmesi ardından konu gündemde sıcaklığını korurken Avukat Murat Akbaş’tan eleştiri geldi.
Akbaş ;Ağrı'yı bilmeyen kim,olduğunu ne olduğunu Ağrı’nın da bilmediği tanımadığı bir adama belediyenin teslim edilmesi ne kadar yanlışsa yine bu Başkan Yardımcısı Ahmet Tunç’un tavrıda o kadar yanlıştır.
Gerek kentte konuşulanlar gerekse basına yansıyanlardan anlaşılmaktadır ki bu şahsın uygulamalarından genel manada bir rahatsızlık söz konusudur. Ahmet Tunç’un başına buyruk kararları Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’a kayyum atanmış havası oluşturmaktadır.
Kamu yararına hizmet sunan Ağrı’nın sorunları ve haberlerini bizlere taşıyan Ağrı yerel basınına karşı alınan bu kararı kınıyor ve derhal bu yanlıştan geri dönmelerini beklediğimizi ifade etmek istiyorum dedi.

Yorumlar

AĞRILI 6 Yıl Önce

Evet sayın avukat haklı bu devlete herkes layıkı ile işini yapmalı devlete karşı görevini aksatmamalı devleti dolandırmalmalı yetimin hakkını yememeli şehitlerin haklarını sahte evraklarla belgelerle iç etmemeli kim olursa olsun işini layıkı ile yapmalı

Daha Fazla Haber
AĞRI
1079 Kez Görüntülendi.
Gülten Avcı Hayatını Kaybetti
AĞRI
713 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız Genel Başkan Ağırladı
AĞRI
476 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan'dan Üreticiye Destek
AĞRI
3107 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Firari Terörist Operasyonla Yakalandı
AĞRI
3653 Kez Görüntülendi.
Ankarada İş Kazası Ağrılı Kuzenler Feci Şekilde Can Verdi
AĞRI
4790 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
2927 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
6782 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1433 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
929 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı