Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı da Polis Teşkilatının 173. yılı törenlerle kutlandı

Ağrı da Polis Teşkilatının 173. yılı törenlerle kutlandı

Türk Polis Teşkilatının  kuruluşunun 173.  yıl dönümü Ağrı da  törenlerle kutlandı.

Ağrı  Abide Meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program da Ağrı İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız bir konuşma yaptı.

Yıldız, teşkilat mensuplarının yıl dönümünü kutlayarak, fedakar bir teşkilata mensup olduklarını ifade etti.

Yıldız konuşmasının devamında , "Jandarmamız ile canımızla, kanımızla devletimizin asayiş ve terör yönünden bütün yükünü taşıyan bir teşkilatız. El üstünde, baş üstünde tutulması gereken bir teşkilat olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah ileride bayram gibi kutlanabilir. Buradan Özel Harekata gidip kurban keseceğiz. Kuruluş günümüzün kutlu olmasını diliyorum. Allah hepimizi korusun." dedi.

Ağrı Özel Harekat Şube Müdürlüğünde Kur'an-ı Kerim tilaveti, duaların edilmesi ve kurban kesimi ile devam eden program, yıl dönümü pastasının kesilmesiyle son buldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
346 Kez Görüntülendi.
Vali Önder Bozkurt'un Performansı Masada: Patnos Tartışması Canlı Yayında
GÜNDEM
771 Kez Görüntülendi.
Ağrı'lı 7 Çocuk Annesi Manisa'da Katledildi!
AĞRI
83 Kez Görüntülendi.
AĞRI İHH'DAN 360 AİLEYE 135 TON KÖMÜR YARDIMI
GÜNDEM
1542 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Azat Yaşam Savaşında!
AĞRI
1104 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Berat Kansere Yenik Düştü
GÜNDEM
847 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kara Gün: Dondurucu Soğuklar Kalp Krizini Tetikledi, 3 Kişi Hayatını Kaybetti!
GÜNDEM
885 Kez Görüntülendi.
Atar Ailesi'nin Acı Kaybı
GÜNDEM
364 Kez Görüntülendi.
Türküler bekleyecek bu toprakları...
AĞRI
168 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği'nden Kritik Uyarı: Buzlanma ve Don Kapıda!
AĞRI
158 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Muay Thai Heyecanı Başladı