Kategoriler

Ağrı04Haber

Işın’la Başlanan Gelenek Kaldığı Yerden

Işın'ın başlattığı gelenek kaldığı yerden devam ediyor

Işın’la Başlanan gelenek Sürdürülüyor

Ağrı Eski Valisi Musa Işın’ın telkinleri ile Dini Bayramlarda ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan hayırseverler bu geleneği sürdürmeye devam ediyor.

DO-EM Ltd Şti. nin sahibi Doğan Kimsun Vatandaşın Devletle hiç olmadığı kadar yan yana iç içe olduğu Vali Musa Işın döneminde başlattığı geleneğini sürdürüyor.

Ramazan Ayı ve Kurban Bayramında tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine kendi öz kaynakları ile nakdi ve ayni yardımda bulunan Kimsun Kurban Bayramında da bu geleneği sürdürdü.Kimsun tespit ettikleri 20 aileye Kurban Bayramı münasebeti ile yardımda bulundu.

Yardımlarını gizlilik içerisinde yürüten Kimsun bir menfaat beklemeksizin sürdürdüğü geleneğe ilişkin sorularımızı yanıtsız bırakırken sadece ‘’Abim dediğim Ağrı Eski Valisi Musa Işın’a telkinleri ile bizleri böyle kutlu bir hareketin içine çektikleri için teşekkür ediyorum demekle yetindi.

Not;Hali hazırda Merkez Valisi olan Musa Işın’ın hayır kervanı Ağrı da yürümeye devam ederken bu haber tarafların bilgisi dışında farkındalık oluşturmak için düzenlenmiştir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
3017 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Çocuk Gölde Boğularak Hayatını Kaybetti
AĞRI
2606 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Sağlık Müdürü Esra Başer Trafik Kazasında Yaralandı
AĞRI
7662 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Taziye Evi Çıkışında Kavga 1 Ölü
AĞRI
9095 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Bıçaklanarak Öldürüldü
AĞRI
6630 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kadın Cinayeti
AĞRI
2762 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Trafik Kazasında Öldü
AĞRI
3403 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Başarılı Spor Adamı Bülent Yüzak Kazada Ağır Yaralandı
AĞRI
694 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan İmzayı Attı ,Tutaklı Gençlerin Umudu Arttı
AĞRI
629 Kez Görüntülendi.
Tırla Yapılan Ulusla Arası Sevkiyat Ağrı Polisine Takıldı
AĞRI
5860 Kez Görüntülendi.
20 Yaşında ki Ağrılı Genç Denizde Boğularak Öldü