Kategoriler

Ağrı04Haber

Işın’la Başlanan Gelenek Kaldığı Yerden

Işın'ın başlattığı gelenek kaldığı yerden devam ediyor

Işın’la Başlanan gelenek Sürdürülüyor

Ağrı Eski Valisi Musa Işın’ın telkinleri ile Dini Bayramlarda ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunan hayırseverler bu geleneği sürdürmeye devam ediyor.

DO-EM Ltd Şti. nin sahibi Doğan Kimsun Vatandaşın Devletle hiç olmadığı kadar yan yana iç içe olduğu Vali Musa Işın döneminde başlattığı geleneğini sürdürüyor.

Ramazan Ayı ve Kurban Bayramında tespit ettikleri ihtiyaç sahiplerine kendi öz kaynakları ile nakdi ve ayni yardımda bulunan Kimsun Kurban Bayramında da bu geleneği sürdürdü.Kimsun tespit ettikleri 20 aileye Kurban Bayramı münasebeti ile yardımda bulundu.

Yardımlarını gizlilik içerisinde yürüten Kimsun bir menfaat beklemeksizin sürdürdüğü geleneğe ilişkin sorularımızı yanıtsız bırakırken sadece ‘’Abim dediğim Ağrı Eski Valisi Musa Işın’a telkinleri ile bizleri böyle kutlu bir hareketin içine çektikleri için teşekkür ediyorum demekle yetindi.

Not;Hali hazırda Merkez Valisi olan Musa Işın’ın hayır kervanı Ağrı da yürümeye devam ederken bu haber tarafların bilgisi dışında farkındalık oluşturmak için düzenlenmiştir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
152 Kez Görüntülendi.
İl Müdürü Çelebi Genç Haltercileri Tebrik Etti
AĞRI
1012 Kez Görüntülendi.
Erat ve Doğan'dan Ağrı 1970 Spor'a Destek
AĞRI
845 Kez Görüntülendi.
Vechettin Kaya'nın Acı Günü
AĞRI
1313 Kez Görüntülendi.
Ağrı’nın Spor Vizyonu Şekillendi 2026-2027 Planı Yürürlükte
AĞRI
1853 Kez Görüntülendi.
Servet Erim'in Acı Günü
GÜNDEM
828 Kez Görüntülendi.
Aynı Bölgede İkinci Zincirleme Kaza Can Kaybı Var
AĞRI
466 Kez Görüntülendi.
Zehir Tacirlerine Şafak Baskını
AĞRI
504 Kez Görüntülendi.
Minik Kerem Yaşam Savaşı Veriyor
AĞRI
3782 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç İnşaattan Düştü
AĞRI
292 Kez Görüntülendi.
Set Vermediler Tarih Yazdılar