Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı da Cinayetten Tutuklananların Sayısı Açıklandı

TUİk istatistikleri açıkladı Ağrı da sayı oldukça yüksek

Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan veriler ışığında Türkiye de işlenen cinayetlerin istatiği TUİK tarafından açıklandı.

2009 ile 2017 yılları arasında işlenen cinayetlerden dolayı tutuklanan kişilerin sayılarının açıklandığı veride Ağrı dosyasının da hayli kabarık olduğu görülüyor.

TUİK verilerinin üst sıralarında büyükşehirler bulunuyor bu veriler ışığında 2009-2017 yılları arasında Türkiye’de 52.203 kişi öldürme suçu nedeniyle ceza infaz kurumuna girmiştir. Dokuz yıllık süre içerisinde öldürme suçu nedeniyle ceza infaz kurumuna giren kişi sayısı en çok İstanbul’da olmuştur (7.515 kişi). İzmir’de işledikleri öldürme suçu nedeniyle 3.535 kişi; Ankara’da işledikleri öldürme suçu nedeniyle 2.626 kişi; Adana’da işledikleri öldürme suçu nedeniyle 2.013 kişi; Antalya’da işledikleri öldürme suçu nedeniyle 1.940 kişi ceza infaz kurumuna girmiştir.denildi.

Ağrı da ise bu rakam 367 olarak açıklandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
801 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Şehit Öğretmeni
AĞRI
687 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü Yarışmalarına Damga Vurdu
AĞRI
3000 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Güzel Şeyler de Olmuyor Değil
AĞRI
4260 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 20 Yaşındaki Mertcan Budak Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
AĞRI
752 Kez Görüntülendi.
Şiddet Haritasında Ağrı Silahlı Şiddette Kaçıncı Sırada Yer Aldı
AĞRI
1215 Kez Görüntülendi.
Kemal Bayram Hayatını Kaynbetti
AĞRI
1076 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
945 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
1434 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1845 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi