Kategoriler

Ağrı04Haber

Patnos Belediyesinde ki İsyanın Belgeleri

Patnos Belediye Başkanı haberimize asılsızdır dedi ama belgeler her şeyi ortaya serdi

Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ,Patnos Belediye meclis üyelerinin istifasına ilişkin haberimize dair bir açıklamada bulundu.

Patnos Belediyesi Basın Ofisi tarafından paylaşılan metinde haberimizin gerçekleri yansıtmadığı iddia edildi.

12 HDP li Patnos Belediye Meclis üyesinin altında imzası bulunan deklarasyona atıfta bulunarak ‘’Patnos Halkına Şeffaf ve Adaletli ‘’bir şekilde hizmetlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Başkan Emrah Kılıç açıklamasında (noktasına dokunmadan yayımlıyor) şu ifadelere yer verdi;

‘’Patnos Belediyesi'nden Kamuoyuna Duyuru

Belediye Meclis üyelerimiz ile ilgili İnternet haber siteleri tarafından yayınlanan 12 Belediye meclis üyeleri hakkında haberler resmi olmadığı ve kamuoyu yanlış bilgilendirilmiştir.

Patnos Belediye Eş Başkanları Müşerref Geçer ve Emrah Kılıç Belediye Meclis üyelerinin istifa ederek söz konusu iddalar tamamen asılsızdır. Belediyemiz maddi imkansızlıklara rağmen ''Patnos Halkına Şeffaf ve Adaletli'' bir şekilde hizmet edeceklerini söylediler.’’

Her ne kadar Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç iddiaların asılsız olduğunu ifade etse de haber ihbar hattımıza ulaşan belge ve bilgiler Kılıç’ı doğrulamıyor.

HDP li Patnos Belediye Meclis Üyesi 12 ismin ; ‘’Şakir Sevinç,Birgül Baş,Haydar Demir,Bahattin Özkaya,Atilla Cangir,Nezahat Güler,Yusuf Altunay,Yahya Oyanberdi,Esat Savaş,Kenan Kartal,Salih Taşdemir,Enver Işık ‘’ altına imza attığı belge Patnos Belediyesinin şeffaf ve adil bir hizmet anlayışı içinde olmadığına vurgu yapıyor.

Yine Başkan Emrah Kılıç Patnos Belediye Meclis Üyeleri Whatsapp gurubunda istifalara ilişkin yaptığı açıklamada ‘’istifa edenlerin dilekçelerini ayrı ayrı yazıp imzalayarak belediyeye sunmaları gerektiğine işaret ediyor’’

Bu açıklamadan da anlaşılacağı üzere sitemizde paylaşılan istifa haberi Patnos Belediyesinde yaşanan gerçekleri anlatır niteliktedir.

Başkan Kılıç’ın asılsız dediği istifalara ilişkin Patnos Belediye Meclis Üyeleri Whatsapp gurubundaki paylaşımının tamamı da şu şekilde;

Yorumlar

Patnoslu 6 Yıl Önce

Patnos belediyesinde yolsuzluk diz boyu. Emrah kılıç ın aşiretinden olan patnos Kiler Marketten 27.000 yirmi yedi bin tl şekerleme faturası PATAŞ şirketine kesilmiştir. Bu bir iddia değildir, bu kesin bilgidir.

Daha Fazla Haber
AĞRI
680 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Nezir Çelik Hayatını Kaybetti
AĞRI
3447 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Değişyi,Turan Görevi Devraldı
AĞRI
862 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
AĞRI
2697 Kez Görüntülendi.
24 Yaşındaki Ağrılı Genç Silahla İntihar Etti
AĞRI
1056 Kez Görüntülendi.
Ağrı Spor Üssü Olma Yolunda Adım Attı
AĞRI
2826 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İşlenen Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı
AĞRI
2625 Kez Görüntülendi.
Memleketten Bir Haber Var
AĞRI
4813 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 1 Çocuk Babası Genç Adam İntihar Etti
AĞRI
2578 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Dereye Düşen 5 Yaşında ki Çocuk Boğularak Öldü
AĞRI
4364 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Elektrik İşlerinin Yeni Adresi