Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrılılar Kesilen Cezaları Destekliyor

Ağrı Valiliğinin cezai uygulamalarına vatandaşlardan tam destek

Vatandaşlar Cezaları Destekliyor

Ağrı Valiliği tarafından başlatılan denetimlerde kesilen para cezalarına Ağrılılardan tam destek geldi.

Siyasetçilerin oy kaygısı ile cezai işlemlerin uygulanmaması ve denetimlerin gevşetilmesi yönündeki telkinleri Ağrı da Bürokrasiyi de yanlışa sevk ediyor.

Vali Süleyman Elban döneminde yok denecek kadar az olan Corona Virüs tedbir ve denetimleri Kararname sonrası Ağrı Valiliği Görevine getirilen Osman Varol’un göreve başlaması ile birlikte varlığını hissettirmeye başladı.

Vali Varol’un dozunu temkinli bir şekilde arttırdığı tedbir ve denetimler sonrası dün sorumsuz davrananlara karşı uygulanan para cezası haberi manşetlere yansıdı.

Valilik tarafından uygulamalara ilişkin cezaların kamuoyu ile paylaşılmasının ardından Ağrılıların uygulamadan memnun oldukları gözlendi.

Covid-19 salgını ile mücadelede vatandaşlar valiliğin sert yaptırımlar uygulaması konusunda görüş belirtirken ,uygulamanın geç kalınmış olduğundan ve bu hali ile bile yeretsiz olduğundan şikayet ettiler.

Haber yorumların da Ağrılılar Corona virüs ile mücadelede alınan karar ve uygulamalar konusunda Ağrı Valisi Osman Varol’a tam destek sundular.

Yorumlar

Mehmet köksal 5 Yıl Önce

Sayın valim her alanda denetimleri artırsın

Zeynep 5 Yıl Önce

Ben lojmanda oturuyorum ve alt kattaki komşular pozitif çıkmış kimse evde izole olmuyor herkez düğün dernekte inşAllah ceza akıllarını başlarına getirir

Ağrılı 5 Yıl Önce

Daha ağır cezalar verin lütfen bu böyle olmaz

Daha Fazla Haber
AĞRI
4591 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Taziye Evi Çıkışında Kavga 1 Ölü
AĞRI
7127 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Bıçaklanarak Öldürüldü
AĞRI
5381 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kadın Cinayeti
AĞRI
2617 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Trafik Kazasında Öldü
AĞRI
3332 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Başarılı Spor Adamı Bülent Yüzak Kazada Ağır Yaralandı
AĞRI
654 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan İmzayı Attı ,Tutaklı Gençlerin Umudu Arttı
AĞRI
603 Kez Görüntülendi.
Tırla Yapılan Ulusla Arası Sevkiyat Ağrı Polisine Takıldı
AĞRI
5808 Kez Görüntülendi.
20 Yaşında ki Ağrılı Genç Denizde Boğularak Öldü
AĞRI
8408 Kez Görüntülendi.
Ağrılılara Baskı Yapan Iğdır Rektörü Boluda da Aynı Uygulamalarla Gündem olmuş
AĞRI
1632 Kez Görüntülendi.
MÜLK ALLAH’INDIR PEKİ, YA FAHİŞ KİRASI?