Kategoriler

Ağrı04Haber

Patnos’ta Alevler Çatıyı Sardı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde iftar saatine dakikalar kala bir binanın çatı katında çıkan yangın, mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, akşam saatlerinde Patnos merkez Atatürk Mahallesi Dergah Caddesi üzerinde bulunan bir binada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı binanın çatı katından alevler yükselmeye başladı. İftara yaklaşık yarım saat kala gökyüzünü kaplayan dumanlar, çevredeki vatandaşlar arasında büyük panik ve endişeye yol açtı.

Yangını fark eden mahalle sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan Patnos Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri, alevlerin yandaki binalara sıçramaması için yoğun bir çaba sarf etti.

İtfaiye ekiplerinin canla başla yürüttüğü çalışmalar neticesinde yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası binada maddi hasar meydana gelirken, olayda ölen ya da yaralanan olmaması teselli kaynağı oldu.

​Emniyet güçleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
287 Kez Görüntülendi.
Patnos’ta Alevler Çatıyı Sardı
AĞRI
1100 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Ak Parti'nin 60 bin oyu kayıp
AĞRI
124 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Basketbol Şöleni Zafer Bizim
AĞRI
566 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Ticari Taksiler Kontak Kapattı
AĞRI
289 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği Okulların Tatil Edildiğini Duyurdu
AĞRI
819 Kez Görüntülendi.
Maydanozlu Zulayı Jandarma Patlattı
AĞRI
2129 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Kalbine Yenildi
AĞRI
352 Kez Görüntülendi.
İl Müdürü Çelebi Genç Haltercileri Tebrik Etti
AĞRI
1205 Kez Görüntülendi.
Erat ve Doğan'dan Ağrı 1970 Spor'a Destek
AĞRI
995 Kez Görüntülendi.
Vechettin Kaya'nın Acı Günü