Kategoriler

Ağrı04Haber

Ali Koç Emre Belözoğlu'nu Övdü,Youtube'yi Konuştu

Fenerbahçe ilki gerçekleştirerek divan kurulunu online topladı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Online olarak düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantı'sında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçede ilki gerçekleştirilen Online Yüksek Divan Kurulunda Başkan Ali Koç önemli açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu’nun güzel işler yaptığının altını çizen Ali Koç maliyetlerin düştüğünü ve Dolar borçlarının Tl ye çevrilmesinin çok doğru bir zamanda yapıldığını vurguladı.

Koç’un dikkat çektiği diğer konularda Youtube Kanalı ve arazi alımına ilişkindi koç bu ana başlıklara ilişkin olarak da şunları söyledi.

"2-3 sene içinde olur 5 sene içinde olur. Er ya da geç Youtube üzerine geçmek zorundayız. FBTV’nin kulübe maliyetleri çok yüksek. Youtube yayınları kulübe gelir getirmeye başladı. FBTV kapanıyor mu diye düşünmeyin. Youtube üzerinde yapacağız. Bir gerçeği dile getirmek istedim. FBTV’deki çalışanlar işlerine devam edecek. Kulübe maliyetleri azalacak ve küçülmek zorundayız. Youtube'da aylık 500-600 bin TL gelir elde etmeye başladık" dedi.

"Kenan Evren Lisesi arazisini alacağız"

Kenan Evren Lisesi arazisini alacaklarını kaydeden Koç, "Kenan Evren Lisesi arazisini alacağız. 1-2 sene içinde kulübümüze gelir getirecek bir projeyi hayata geçireceğiz. Siz üyelerimizin de değerli görüşlerini bekliyoruz. Eski başkanımız Aziz Yıldırım’a, Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
1280 Kez Görüntülendi.
Gülten Avcı Hayatını Kaybetti
AĞRI
795 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız Genel Başkan Ağırladı
AĞRI
517 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan'dan Üreticiye Destek
AĞRI
3133 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Firari Terörist Operasyonla Yakalandı
AĞRI
3677 Kez Görüntülendi.
Ankarada İş Kazası Ağrılı Kuzenler Feci Şekilde Can Verdi
AĞRI
4800 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
2935 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
6786 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1434 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
935 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı