Kategoriler

Ağrı04Haber

Gürbulak Gümrüğü AKP'nin Arpalığımı ?

AKP li birçok yöneticinin kaçakçılık yaptığı iddiası ile anılan Gürbulak yeni bir kaçakçılığa ev sahipliği yaptı.

AKP li bir çok yöneticinin kaçakçılık yaptığı iddia edilen Gürbulak Gümrük Kapısı yeni bir kaçakçılık olayı ile gündeme geldi.

Daha öncede AKP li yöneticilerin ceviz ve fındık kabuğu adı altında sigara ve elektronik eşya kaçakçılığı yaptığı iddia edilen Gürbulak Sınır Kapısında bu kez asfalt malzemesi adı altında akaryakıt kaçakçılığına suç üstü yapıldı.

Kaçakçılığa ilişkin haberler şu şekilde ;

eçtiğimiz günlerde, Ticaret Bakanlığı Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü Akaryakıt Özel Ekip Şubesince yürütülen akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında, İran’dan Türkiye’ye getirilmek istenen ve asfalt hammaddesi olarak beyan edilen ürün riskli olarak değerlendirildi.

Toplamda 26 tanker ile taşınan ürünler Gürbulak Gümrük Kapısına getirildiğinde numune alınarak analiz için laboratuvara gönderildi. Numune sonuçları gelinceye kadar tankerlerin gümrük işlemlerinin tamamlanması bekletildi. Laboratuvardan gelen numune sonuçlarına göre tankerlerin içerisindeki ürününün beyan edildiği gibi asfalt hammaddesi olmadığı, fuel-oil cinsi petrol ürünü olduğu anlaşıldı.

Bunun üzerine gerçeğe aykırı beyanla Türkiye’ye sokulacak ve bir dizi işlemden geçirilerek akaryakıt olarak da kullanılabilecek yaklaşık 1 milyon TL değerinde, 591 ton fuel-oile ve bu ürünlerin naklinde kullanılan 26 tankere el konuldu.

Yorumlar

Zeyno 5 Yıl Önce

Adamlar haksız değil reis ülkemizde paraya çevrilecek birşey kalmadı

Daha Fazla Haber
AĞRI
1235 Kez Görüntülendi.
Gülten Avcı Hayatını Kaybetti
AĞRI
769 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız Genel Başkan Ağırladı
AĞRI
507 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan'dan Üreticiye Destek
AĞRI
3127 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Firari Terörist Operasyonla Yakalandı
AĞRI
3667 Kez Görüntülendi.
Ankarada İş Kazası Ağrılı Kuzenler Feci Şekilde Can Verdi
AĞRI
4798 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
2933 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
6785 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1433 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
933 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı