Kategoriler

Ağrı04Haber

Türkiye'de Jigolo Çetesine Operasyon

Türkiye'de jigolo çetesi kurarak dolandırıcılık yapan çeteye yönelik operasyonda bir çok kişi tutuklanmıştı

Kurdukları internet hesapları üzerinden jigolo olmak vaadiyle insanları dolandırarak lüks hayat yaşayan çete operasyon sonrası çökertilmişti.

Dolandırıcılık çetesinin elebaşının Mavi tikli Instagram hesabında sanatçı, söz yazarı ve besteci olduğu yazan çete elebaşı Çağatay Öztürk olduğu iddianameye yansıdı. Lüks yaşam fotoğraflarıyla sosyal medya fenomeni haline geldiği ve takipçi sayısının da 52 bine yaklaştığı belirlenmişti. Çağatay Öztürk, 44 yaşında.
Albüm çıkardığı ve klip çektiği de tespit edilen Çağatay Öztürk’ün, bazı gece kulüplerinde şarkı söylediği, bazı TV ve radyolarda programlara katıldığı, dizilerde de rol aldığı paylaşımlarında yer almıştı.

Çağatay Öztürk ve diğer yöneticilerin vurgun paralarıyla her hafta sonu KKTC’ye giderek eğlendikleri, Ege ve Akdeniz’de yat gezintileri yaptıkları da tespit edilmişti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
4028 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
2486 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
6315 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1316 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
830 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı
AĞRI
2252 Kez Görüntülendi.
Nihat Bulut'un Acı Kaybı
AĞRI
2186 Kez Görüntülendi.
Hacı Tarık Dursun Hayatını Kaybetti
AĞRI
3904 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Düğün Hazırlığı Ölümle Sonuçlandı
AĞRI
1314 Kez Görüntülendi.
ATSO'da Anlamlı Buluşma
AĞRI
2476 Kez Görüntülendi.
Ağrı M.E.M Emlak'tan Reklama Uygun Kelepir Arsa