Kategoriler

Ağrı04Haber

Sezen Aksu Resti Çekti

Ünlü sanatçı doğa katliamına ilişkin yaptığı açıklamada '' yetkinizi aşmış ve meşruiyet zeminini kaybetmişsiniz ''dedi.

12 Eylül referandumunda Akp’ye verdiği destek nedeni ile eleştirilerin hedefi haline gelen ünlü sanatçı Sezen Aksu’dan hükümete sert eleştiri geldi.

4 Nisan 2010 da yetmez ama evet diyerek eleştirilen hedefi haline gelen Minik Serçe kendisini ‘Birileri evrensel hukuk kuralları içinde Türkiye'yi demokratikleştireceğine dair bir söz verdi. Ben de bu vaatlere şans tanıdım" sözleri ile savunarak eleştirilere cevap vermişti.

Ünlü sanatçı bugün İkizdere de ki direnişçilere destek açıklaması yaptı,hükümeti sert dille eleştirdi.

Sezen Aksu sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada İşkencedere de ki doğa katliamına ilişkin getirdiği eleştiride; ‘Bu memleket bizim, analarımızın, babalarımızın, çocuklarımızın memleketi... Bizim iktidarlara verdiğimiz geçici yetki, yaşam alanlarımız ve hayatlarımız elimizden alınsın diye değil... Halkınıza böyle davranmakta ısrar ederseniz yetkinizi aşmış ve meşruiyet zeminini kaybetmişsiniz demektir” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
1304 Kez Görüntülendi.
Zeki Durgut Hayatını Kaybetti
AĞRI
661 Kez Görüntülendi.
Bir de Bizden Dinleyin'de Ak Parti-HÜDA PAR Gerilimi, ve Patnos Skandalı
AĞRI
189 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 413 köy yolu ulaşıma kapandı
AĞRI
837 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Eğitime Kar Engeli! Valilik Tatil Kararını Açıkladı
AĞRI
2818 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Kahreden Ölüm: Minik İrem Servis Aracının Altında Kaldı!
AĞRI
801 Kez Görüntülendi.
Çatıdan Düşen Kar Kütlesi Aracı Hurdaya Çevirdi!
AĞRI
1199 Kez Görüntülendi.
Arif Yıldıray Hatunoğlu farklı Kazandı
AĞRI
5257 Kez Görüntülendi.
PATNOS DEVLET HASTANESİ'NDE SKANDAL GÖRÜNTÜLER
AĞRI
453 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Sınav Öncesi Öğrencilere Moral Kahvaltısı
AĞRI
1464 Kez Görüntülendi.
Yıldız 10 Ocak'ta Gazetecilerle Bir Araya Geldi