Kategoriler

Ağrı04Haber

Acar'dan Doğubayazıt'a 2 Fabrika ve Tekstil Kent Müjdesi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar gece denetiminde müjdeli haberleri ard arda sıraladı

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar aralıksız sürdürdükleri asfalt serim çalışmalarının gece denetimlerinde yanına gelen vatandaşlarla sohbeti esnasında bombayı patlattı. 

Acar Doğubayazıt’a 2 yeni fabrika ve tekstil kent’i müjdeledi. 

Acar gece denetimlerinde sohbet ettiği vatandaşlara yol yapım çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. 

Acar konuşmasında ; Yıllardır Doğubayazıt halkı bu anı hayal ederek yaşadı,belki kentin tarihi boyunca böyle detaylı ve bu kadar büyük bir çalışma olmadı. 

Evet dönem dönem cadde cadde gidildi mesela bir cadde asfaltlandı sonra sonraki yıl başka bir cadde yapıldı.Bu kadar detaylıbu kadar güzel ve bu kadar kaliteli bir hizmetle kentimiz ilk kez karşılaşıyor .Tabi bunu yaparken firmamızın da bunda ciddi emekleri var yüklenici firmanın kaliteden ödün vermemesi Doğubayazıt adına bir avantajdır,dedi. 

Acar açıklamalarının devamında ; Gönül isterdiki biz şimdi Doğubayazıt’ta şu anda kültür,bilim,sanat merkezini konuşalım ,biz Doğubayazıt’ta büyük bir Halk Kütüpanaesini konuşalım ,yüzme havuzu projelerini konuşalım. 

Fakat temel yaşamsal koşullar hala düzene girmemişken yani Doğubayazıt’ta hala yol yokken ,su yokken,kanalizasyon yokken maalesef bizde bu projelerimizi biraz erteleyip,yola,suya ve kanalizasyon alt yapısına yoğunluk verip bu temel yaşamsal koşulları düzene koyup daha sonra onun da müjdesini vericez. 

Doğubayazıt'a  Fabrikalar Kuracağız  

Temel yaşamsal koşulları sağladıktan sonra onunda müjdesini vereceğiz. 

Tekstil Kentin müjdesini vereceğiz.Buraya fabrikalar kuracağız.İnsanımıza aş ve iş getireceğiz.Şuan bu görüşmelerimiz var bir tane Bisküvi Fabrikası yakın zamanda kurulacak onun müjdesini vereceğiz 

En az bin kişi orada çalışacak bir tane çakmak fabrikası ikinci kuruluşunu kuracağız orda en az dörtyüz kişi çalışacak ,Tekstil Kent Projemiz var onay aşamasında orda en az 2500 kişi çalışacak. 

Gönül ister ki her eve iş götürelim aş götürelim ama dediğim gibi biz maalesef belediyenin kısıtlı kaynaklarını sadece temel yaşam gereksinimlerini karşılamak için kullanıyoruz. 

Ama umutsuz değiliz Halkımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz her türlü engellemelere rağmen ,dedi. 

Vatandaşların şükran duygularını ifade ettiği Başkan Acar denetimlerini sürdürmeye devam etti. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
608 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Nezir Çelik Hayatını Kaybetti
AĞRI
3377 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Değişyi,Turan Görevi Devraldı
AĞRI
814 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
AĞRI
2634 Kez Görüntülendi.
24 Yaşındaki Ağrılı Genç Silahla İntihar Etti
AĞRI
1011 Kez Görüntülendi.
Ağrı Spor Üssü Olma Yolunda Adım Attı
AĞRI
2802 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İşlenen Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı
AĞRI
2613 Kez Görüntülendi.
Memleketten Bir Haber Var
AĞRI
4789 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 1 Çocuk Babası Genç Adam İntihar Etti
AĞRI
2574 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Dereye Düşen 5 Yaşında ki Çocuk Boğularak Öldü
AĞRI
4348 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Elektrik İşlerinin Yeni Adresi