Kategoriler

Ağrı04Haber

Kaymakamlar İstifa Edip Akp’de Siyaset Yapsın

Ağrı İyi Parti İl Başkanı Cengiz Alpaslan Kaymakamlara sert çıktı

İyi Parti seçim çalışmaları hız kazandı önceki gün Tutak ve Patnos seçim irtibat bürolarının açılışları için yola çıkan İyi Parti Milletvekili adayı Yavuz Hatunoğlu ve İl Başkanı Cengiz Alpaslan Tutak ve Patnoslu vatandaşların ilgi odağı oldular.

2 seçim otobüsü ve yaklaşık 100 araçlık konvoylarla ilçeye giriş yapan İyi Parti konvoyu yol güzergahlarında vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanırken ilçe merkezlerinde ziyaret memnuniyet yarattı.

İyi Parti Ağrı İl Başkanı Cengiz Alpaslan ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada ; Bizler millet sevdamızı, vatan sevdamızı Devlet erk’i eliyle şehit çocuklarının yetimlerin gariplerin gurebaların hakkıyla verilen ve devletin konuğu olarak gelenlerin siyasi parti propagandasına maruz kaldığı iftar sofralarında değil vatan evlatlarının hanesinde ocağında işyerinde dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışıyoruz.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’e haksız olarak uygulanan medya ambargosu Ağrı da başka bir boyut kazanmış kaymakam sofralarında propaganda serbestisine dönüşmüştür.Bu devlet adamlığına yakışmaz.Devlet benim de devletimdir,devlet diğer adaylarında devletidir ama Ağrı da devlet adamı olma vasfı taşması gerekenler birilerinin adamlığı görevini üstlenerek vatandaşta Devlet algısına dumura uğratmıştır.

Farklı siyasi partilerin seçildikleri koltuklara atananların iftar sofralarını iktidar borazanlığına dönüştürmesi en amiyane tabiri ile ayıptır, günahtır,yazıktır.

Bu uygulama Siyaseten Akp dışında ki partileri tercih etmiş vatandaşlara kaymakamlık kapılarını kapatmıştır. Sayın Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi bu ülkede beyde ,paşada Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığımızdır ve hüviyetlerimizdir.Şimdi Kaymakam beyler izah etsinler vatandaşlara kapattıkları bu kapılardan sonra ben Devletle İyi Parti İl Başkanı olarak devletle olan işimi çözmek için hangi konsolosluğa gitmeliyim bizi nereye yönlendirecekler?

Herkes’i aklı selim düşünmeye davet ediyorum Kaymakam Beylere de burdan bir hatırlatma yapmak istiyorum Devlet Bakidir iktidarlar yarın el değiştirdiğinde vatandaşın yüzüne bakacak yüzünüz olsun istiyorsanız bemahal bu uygulamalarınızdan vazgeçin yada yaşınızında genç olması hasebiyle istifalarınızı sunarak Akp Gençlik kollarında yer edinip siyaset etmeye bakın,dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
793 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Şehit Öğretmeni
AĞRI
684 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü Yarışmalarına Damga Vurdu
AĞRI
2997 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Güzel Şeyler de Olmuyor Değil
AĞRI
4256 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 20 Yaşındaki Mertcan Budak Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
AĞRI
751 Kez Görüntülendi.
Şiddet Haritasında Ağrı Silahlı Şiddette Kaçıncı Sırada Yer Aldı
AĞRI
1215 Kez Görüntülendi.
Kemal Bayram Hayatını Kaynbetti
AĞRI
1076 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
945 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
1434 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1845 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi