Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'da Yeni Bir Corona Ölümü Yaşandı

Ağrı'da corona virüs kaynaklı yeni bir ölüm daha yaşandı

Covid-19 Vakalarının en fazla yükseldiği 5 il arasında yer alan Ağrı aynı zamanda aşılama oranının da çok düşük olduğu iller  arasında yer alıyor. 

Tüm çabalara rağmen aşılamada istenilen seviyeye ulaşılamayan kentte vaka sayılarının artması ile birlikte corona kaynaklı yeni ölümlerde de artış gözlemlenmeye başladı. 

Kısa bir süre önce Covid-19 test sonucunun pozitif çıkması üzerine karantinaya alınan ve sonrasında durumunun ağırlaşması nedeni ile yoğum bakımda tedavisi sürdürülen Yasin Akar bugün covid-19 nedeni ile hayatını kaybetti. 

Ağrı’nın Patnos ilçesi Ortadamla (Acinîya ortê) köyünden olan Yasin Aktar Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinde entübe halde sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybederek bugün sabah saatlerinde hayata veda etti. 

Aktar’ın cenazesi Patnos’ta toprağa verildi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
141 Kez Görüntülendi.
İl Müdürü Çelebi Genç Haltercileri Tebrik Etti
AĞRI
994 Kez Görüntülendi.
Erat ve Doğan'dan Ağrı 1970 Spor'a Destek
AĞRI
830 Kez Görüntülendi.
Vechettin Kaya'nın Acı Günü
AĞRI
1296 Kez Görüntülendi.
Ağrı’nın Spor Vizyonu Şekillendi 2026-2027 Planı Yürürlükte
AĞRI
1829 Kez Görüntülendi.
Servet Erim'in Acı Günü
GÜNDEM
818 Kez Görüntülendi.
Aynı Bölgede İkinci Zincirleme Kaza Can Kaybı Var
AĞRI
461 Kez Görüntülendi.
Zehir Tacirlerine Şafak Baskını
AĞRI
501 Kez Görüntülendi.
Minik Kerem Yaşam Savaşı Veriyor
AĞRI
3769 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç İnşaattan Düştü
AĞRI
292 Kez Görüntülendi.
Set Vermediler Tarih Yazdılar