Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'da 500 Kişilik İstihdam İçin İmzalar Atıldı

Önceki dönem Ağrı Valisi Süleyman Elban tarafından hayata geçirilen tekstil kent projesi meyvelerini vermeye devam ediyor.

Ağrı Eski Valisi Elban'ın istihdam amaçlı başlattığı projeye yeni bir ortak daha eklendi.

Bugün Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada Vali Osman Varol'un 500 kişinin istihdam edileceği yeni bir anlaşmaya imza attığı bilirtildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada ;

''Yeni tekstil yatırımı için imzalar atıldı.

Tekstilkentte 500 vatandaşımızın istihdam edileceği üretim tesisinin gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından düzenlenen törende imzalanan protokolle tesis RN Tekstile tahsis edildi.

İlimizin ekonomisi ve istihdamına katkı sağlayacak hayırlı işlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Valimiz Dr. Osman Varol, ilimize ve hemşehrilerimize hayırlı olması temennisi ile protokolü imzaladı.

Ağrı Valiliği Toplantı Salonunda düzenlenen Protokol İmza Töreni’ne Valimiz Dr. Osman Varol’un yanı sıra, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, RN Tekstil yetkilileri Şahin Çil ve Sezer Bakırcı katıldı.''ifadelerine yer verildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
333 Kez Görüntülendi.
Vali Önder Bozkurt'un Performansı Masada: Patnos Tartışması Canlı Yayında
GÜNDEM
764 Kez Görüntülendi.
Ağrı'lı 7 Çocuk Annesi Manisa'da Katledildi!
AĞRI
83 Kez Görüntülendi.
AĞRI İHH'DAN 360 AİLEYE 135 TON KÖMÜR YARDIMI
GÜNDEM
1539 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Azat Yaşam Savaşında!
AĞRI
1103 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Berat Kansere Yenik Düştü
GÜNDEM
847 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kara Gün: Dondurucu Soğuklar Kalp Krizini Tetikledi, 3 Kişi Hayatını Kaybetti!
GÜNDEM
885 Kez Görüntülendi.
Atar Ailesi'nin Acı Kaybı
GÜNDEM
363 Kez Görüntülendi.
Türküler bekleyecek bu toprakları...
AĞRI
168 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği'nden Kritik Uyarı: Buzlanma ve Don Kapıda!
AĞRI
158 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Muay Thai Heyecanı Başladı