Kategoriler

Ağrı04Haber

Fahrettin Koca'dan Ağrılılara Özel Uyarı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca haftalık vaka sayılarının yer aldığı haritayı paylaşırken yerel kaynaklar aktif vaka sayılarının yayımlanan tablonun üstünde seyrettiğini ifade etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "4-10 Eylül arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz" açıklamasında bulundu. 

Koca bu paylaşımın devamında içinde Ağrı’nın da bulunduğu 10 kentte yaşayanlara özel bir uyarıda bulundu. 

 
Sağlık Bakanı Fahrettin  Koca, 4-10 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan illerin Kilis, Erzincan, Malatya, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Adıyaman, Kayseri, Tokat ve Sinop olduğunu söyledi ve "Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız" uyarısında bulunurken yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre Ağrı da Aktif Covid-19 hasta sayısının 2400 dolaylarında olduğu bilgisi edinildi. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
166 Kez Görüntülendi.
ATSO Adayı Önder Aslan'dan Yerel Esnafa Destek
AĞRI
456 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Kameraman Böbrek Yetmezliğine Yenildi
AĞRI
308 Kez Görüntülendi.
Vali Bozkurt Bayram Hazırlıkları Tamam
AĞRI
766 Kez Görüntülendi.
İlber Ortaylı'nın Önerdiği Kent Ağrı
AĞRI
1038 Kez Görüntülendi.
Av. Arda Yasin ALPASLAN Tüketici Hakem Heyeti hakkında merak edilenleri yazdı.
AĞRI
192 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yasa Dışı Bahis Operasyonu 69 Gözaltı
AĞRI
322 Kez Görüntülendi.
AİÇÜ’de Tarihi Başarı Kalite Tescillendi
AĞRI
1007 Kez Görüntülendi.
ATSO Seçimlerinde Önder Aslan Sahaya İniyor Genç ve Donanımlı Bir Ekiple Geliyoruz
AĞRI
4498 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Gençler Bıçaklı Kavgada Öldürüldü
AĞRI
2294 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünün Özrü Kabahatinden Büyük Açıklaması