Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'da kaza yeri can pazarına dönüştü

Ağrı da tır parkı özel güvenlik görevlilerini taşıyan araç şarampole yuvarlandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesinde bulunan İran sınırı Gürbulak Sınır Kapısı tır parkında özel güvenlik görevlisi personel kayganlaşan yol nedeni ile kaza yaptı.

Olay bugün akşam saatlerinde meydana geldi .

Doğubayazıt Gürbulak tır parkı özel güvenlik personelini taşıyan araç  vardiye sonrası evine giden personeller yolun kaygan olması nedeni ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan kazada yaralandı.

Araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan 76DK 574 plakalı hafif ticari araç içinde bulunan yaralılar olay yerine ulaşan Doğubayazıt Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçtan çıkarılarak yoldan geçen araçlar ve ambulanslarla Doğubayazıt DR Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesine götürüldü.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken .Haber merkezimize ulaşan ve bugün Ağrı da yaşanan 6 trafik kazasının ilk yaralanmalı kazası olarak kayıtlara geçti.

Yorumlar

Çelik Daştan 4 Yıl Önce

Allah acil Şifalar ve uzun ömürler versin İnşaAllah. Geçmiş olsun.

Daha Fazla Haber
AĞRI
811 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Şehit Öğretmeni
AĞRI
692 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü Yarışmalarına Damga Vurdu
AĞRI
3003 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Güzel Şeyler de Olmuyor Değil
AĞRI
4263 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 20 Yaşındaki Mertcan Budak Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
AĞRI
753 Kez Görüntülendi.
Şiddet Haritasında Ağrı Silahlı Şiddette Kaçıncı Sırada Yer Aldı
AĞRI
1216 Kez Görüntülendi.
Kemal Bayram Hayatını Kaynbetti
AĞRI
1078 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
946 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
1436 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1845 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi