Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı da Protestocular Eylemlerini Sürdürüyorlar

Ağrı'nın iki büyük ilçesinde protestolar devam ediyor

Dün Doğubayazıt Bugün Patnos.

Uygulamaya alınan zamların ardından fahiş fiyatlarla gelen elektirk faturalaralarını protesto yürüyüşleri devam ediyor.

Önceki gün Cuma Namazı sonrası Doğubayazıt’ta binlerce kişinin katıldığı yürüyüş sonrası bugünde sivil insiyatif gurupları Patnos’ta elektrik zamlarını ve faturalarını protesto etmek amacı ile yürüyüş yaptılar.

Doğubayazıt’ta binlerce kişinin önce Aras Edaş sonrasında Doğubayazıt Kaymakamlığına yaptığı devasa yürüyüşün ardından bugün Patnos da düşük katılımlı protesto yürüyüşünde de hedef yine dağıtıcı şirket merkezi oldu.

Sosyal medya üzerinden organize olan guruplar açıklamalarında ; “elektrik faturaları yüzde yüzyirmiyedi oranında yükselmiş durumdadır bu yapılan zamların geri çekilmesini istiyoruz, bu paraları ödeyecek gücümüzde yoktur. Lütfen yetkililer bu zulme sessiz kalmasınlar”ifadelerine yer verdi.

Guruplar daha sonra sesiz bir şekilde eylem alanından ayrıldılar

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
145 Kez Görüntülendi.
İl Müdürü Çelebi Genç Haltercileri Tebrik Etti
AĞRI
998 Kez Görüntülendi.
Erat ve Doğan'dan Ağrı 1970 Spor'a Destek
AĞRI
831 Kez Görüntülendi.
Vechettin Kaya'nın Acı Günü
AĞRI
1299 Kez Görüntülendi.
Ağrı’nın Spor Vizyonu Şekillendi 2026-2027 Planı Yürürlükte
AĞRI
1834 Kez Görüntülendi.
Servet Erim'in Acı Günü
GÜNDEM
822 Kez Görüntülendi.
Aynı Bölgede İkinci Zincirleme Kaza Can Kaybı Var
AĞRI
462 Kez Görüntülendi.
Zehir Tacirlerine Şafak Baskını
AĞRI
501 Kez Görüntülendi.
Minik Kerem Yaşam Savaşı Veriyor
AĞRI
3771 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç İnşaattan Düştü
AĞRI
292 Kez Görüntülendi.
Set Vermediler Tarih Yazdılar