Kategoriler

Ağrı04Haber

Yarı Finalde yarışacak olan Ağrılı Sporcu Türkiye Şampiyonluğuna gözünü dikti

Ağrılı sporcu Türkiye şampiyonası yarı finalinde zorlu mücadelede ter dökecek

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında Ağrılı sporcu finale yürüyor.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvanın bugün yapılacak olan yarı final maçlarında bir Ağrılı isimde yarışacak.Saat 12:00 da Bilardo sporunun en önemli ismi olan Semih Saygıner yarı finalde Gökhan Salman’la eşleşirken Erhan Genç’in rakibi de Ağrılı bilardocu Sabır Çelik oldu.

Ağrı merkez Kağızman Caddesinde Titanik isimli bilardo salonunu işleten ,Türkiye Bilardo Federasyonu Ağrı İl Temsilcisi ve bilardo antrenörü Sabır Çelik’in bugün çıkacağı yarı final maçı Ağrı da günün en önemli gündemi oldu.

Tarihinde bu alanda ilk kez bu seviyede mücadele edecek olan Ağrılı Sporcu Sabır Çelik yarı finale Dünya ve Avrupa Şampiyonu Murat Naci Çoklu’yu geçerek gelmişti.

Bugün saat 14:00 da Türkiye Bilardo Federasyonu internet sitesinde müsabakası yayımlanacak olan sporcumuza başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Ağrı 3 Yıl Önce

Sabır Çelik Finallerde :) Kendisine canı gönülden başarılar dilerim.

Daha Fazla Haber
AĞRI
621 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Nezir Çelik Hayatını Kaybetti
AĞRI
3387 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Değişyi,Turan Görevi Devraldı
AĞRI
821 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
AĞRI
2642 Kez Görüntülendi.
24 Yaşındaki Ağrılı Genç Silahla İntihar Etti
AĞRI
1017 Kez Görüntülendi.
Ağrı Spor Üssü Olma Yolunda Adım Attı
AĞRI
2807 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İşlenen Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı
AĞRI
2614 Kez Görüntülendi.
Memleketten Bir Haber Var
AĞRI
4793 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 1 Çocuk Babası Genç Adam İntihar Etti
AĞRI
2576 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Dereye Düşen 5 Yaşında ki Çocuk Boğularak Öldü
AĞRI
4351 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Elektrik İşlerinin Yeni Adresi