Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'da Köpeklerin Saldırısına Uğrayan2 Kardeşten Biri Öldü

Ağrı da aynı gün yaşanan köpek saldırısında 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

Ağrı’nın Patnos ilçesinde yaşanan korkunç olayda köpeklerin saldırısına uğrayan 3 çocuktan biri yaşam 15 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

Olay 14 Haziran tarihinde gerçekleşti.

Ağrı’nın Patnos ilçesi Akdilek Köyünde 5 yaşındaki Nehir Aktekin ve saat 10:00 sularında başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.Köpek saldırısından yaralı olarak kurtulan Nehir Aktekin önce Patnos Devlet Hastanesine kaldırıldı burada yapılan müdahalenin ardından Trabzon’a sevk edildi.

Başıboş köpeklerin saldırısı bununla bitmesi saat 12:00 sularında bu kez 2 Yaşındaki Ali Asaf Aktekin köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Yaralı Ali Asaf Aktekin çevredekilerin farketmesi üzerine köpek sürüsünden kurtarılarak Patnos Devlet Hastanesine götürüldü.

Hayati tehlikesi bulunan Ali Asaf buradan sevk edildiği Van Eğitim Araştırma Hastanesinde sürdürdüğü yaşam mücadelesinin 15.gününda hayatını kaybetti.

Küçük çocuğun cansız bedeni Akdilek Köyünde toprağa verilirken vatandaşlar butür üzücü olayların tekrar yaşanmaması için yetkilileri göree davet ederek başıboş köpeklerin toplatılmasını istedi.

Yorumlar

ali tezer 2 Yıl Önce

başıboş itleriniz dün 2 yaşında patnosta bir çocuğu daha öldürdü. islamdan başka yollar cehnneme çıkar. cennet sanmayın.insan öldürmeye katkıdan dolayı çıkmamk üzere düşersiniz. köpek görevini yapıyor şuçlu değil suçlu onu başıboş yaşatan geri zekalı vicdansız hain insanlardır

ali ne diyon 2 Yıl Önce

ali ne diyon ali

Misafir 2 Yıl Önce

Hemen hemen herkesin sevdiği kuzular, atlar, tavuskuşları gibi uysal türler bile sokaklarda olsalar yadırgarız. Hal böyleyken sadece belli bir azınlığın sevdiği köpek türüne tanınan bu ayrıcalığın nedeni merhamet ticareti yapanların para sevgisi, insan nefreti, insan sevmezliği olabilir ancak... Kolları bacakları kopan, ağzı, yüzü, kafa derisi parçalanan vatandaşların, feci şekilde sayısız ölümün başka açıklaması olamaz. İstediğimiz saatte, istediğimiz sokakta, caddede, sahilde yürüyebilmeli, koşabilmeli, bisiklete binebilmeliyiz. Köpekler evcilleştirilmediği, evde, bahçede bakılmadığı sürece potansiyel birer yırtıcıdır, kolaylıkla çeteleşirler. Gelişmiş ülkelerdeki gibi başıboş köpekler sokaklardan toplanmalıdır. Köpeklerin de sürünmesini, zarar görmesini engelleyecek başka yol yoktur. Hindistan’la aynı ligde olmamalıyız.

Vatandaş 2 Yıl Önce

Konunun İslam'la ne ilgisi var. O bir inanç meselesi... İnançsızların gözünden bakınca kurban bayramı da vicdansızlıktır... Başıboş köpeklere karşıyım.

Ağrısız 2 Yıl Önce

Başıboş köpekler özellikle geceleri çeteleşme davranışı gösterip vahşileşiyor. Hepsinin toplatılıp uyutulması lazım en azından büyük bir kısmının. Kedilerin bile çoğu kısırlaştırılmalı çünkü kışları eziyet çekiyor o yavrular ayrıca çoğu sokak hayvanı da hasta.

Daha Fazla Haber
SAĞLIK
3360 Kez Görüntülendi.
Biontech Aşısı Olanlara Kötü Haber
AĞRI
1091 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras'ın Mesai Mefhumu Yok
AĞRI
2738 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediye Başkan Yardımcıları Belirlendi
AĞRI
289 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kararlı ''Uyuşturucuya Geçit Yok''
AĞRI
445 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Avrupa Standartlarında İngilizce Eğitimi Başladı!
AĞRI
2642 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Mahsur Kalan 2 Çocuk Kurtarıldı
AĞRI
3467 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 3 Kişiyi Öldürmeye Teşebbüs Etmişti ,Yakalandı
AĞRI
4228 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da devrilen aracın sürücüsü hayatını kaybetti
AĞRI
1633 Kez Görüntülendi.
Resmi Gazetede Yayımlandı ''Ağrılı İsme İstiklal Madalyası Verilecek''
AĞRI
4244 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras Temizlik Seferberliğinin Startını Verdi