Kategoriler

Ağrı04Haber

Leyla Aydemir Yürüyüşü Start Aldı

karslı bir gurup vatandaş Eylül ve Leyla için yürümeye başladı

Ramazan Bayramının 1. günü kaybolduktan 18 gün sonra Ağrı'nın Bezirhane Köyünde cansız bedeni bulunan küçük Leyla ve Ankara Polatlı da tecavüz edildikten sonra elektirik direğinin altına gömülmüş olarak bulunan Eylül Yağlıkara olaylarını gündemde tutarak adalet arayışı için yürüme kararı alan Burhan Alibeyoğlu ve yanındaki 4 kişilik ekip bu gün Kars'ın Sarıkamış İlçesinde yürüyüşlerine başladılar.

 Burhan Alibeyoğlu ve arkadaşlarının Hak Hukuk Adalet yazılı pankartla başladıkları yürüyüş hava sıcaklığının çok yüksek olması sebebiyle zor şartlar altında gerçekleşirken ekip saatte yaklaşık 4 kilometre mesafe katederek eylemini sürdürüyor.Kars'ın Karakurt İlçesinie akşam saatlerinde varan ekibin  bu akşam Kars'ın  Karakurt ilçesine 16 kilometre uzaklıktaki tesisde konaklayacağı öğrenildi.

Yürüyüşün 5 gün sürmesi beklenirken Guruba katılımların olacağı yönündede duyumlar alınıyor.

Çocuk istismarına idam cezası talebiyle başlatılan yürüyüş Ağrı'nın Bezirhane Köyünde Leyla Aydemir'in mezarı başında son bulması bekleniyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
810 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Şehit Öğretmeni
AĞRI
690 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü Yarışmalarına Damga Vurdu
AĞRI
3003 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Güzel Şeyler de Olmuyor Değil
AĞRI
4263 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 20 Yaşındaki Mertcan Budak Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
AĞRI
753 Kez Görüntülendi.
Şiddet Haritasında Ağrı Silahlı Şiddette Kaçıncı Sırada Yer Aldı
AĞRI
1215 Kez Görüntülendi.
Kemal Bayram Hayatını Kaynbetti
AĞRI
1077 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
945 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
1435 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1845 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi