Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrılı İşçi İnşaatta Feci Şekilde Can Verdi

Malatya da inşaat alanında yaşanan vinç kazasında Ağrılı İşçi feci şekilde can verdi.

Malatya'da bir inşaat sahasında vinç işçilerin üzerine devrildi. Olayda 3 işçi hayatını kaybederken, 2 işçi de ağır yaralandı. Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Bostanbaşı Mahallesi'nde saat 15.15 sıralarında meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, Saray Bosna Caddesi üzerinde yapımı devam eden bir inşatta henüz belirlenemeyen bir nedenle devrilen vinç işçilerin üzerine düştü.

Olayda ilk belirmemelere göre Fatih Kızılkaya, Mesut Gündoğan ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi hayatını kaybederken, 2 işçi ise ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Vali Hulusi Şahin ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar olay yerine gelerek bilgi aldı. Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yarılıların durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Vefat eden işçinin Ağrı Taşlıçay ilçesine bağlı Aşağı Dumanlı köyü sakinlerinden Fatih Kızılkaya olduğu belirlendi.

Evli 1 çocuk babası olan Fatih Kızılkaya’nın, ölüm haberini duyan Ailesi sinir krizi geçirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
680 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Nezir Çelik Hayatını Kaybetti
AĞRI
3447 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Değişyi,Turan Görevi Devraldı
AĞRI
862 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
AĞRI
2697 Kez Görüntülendi.
24 Yaşındaki Ağrılı Genç Silahla İntihar Etti
AĞRI
1056 Kez Görüntülendi.
Ağrı Spor Üssü Olma Yolunda Adım Attı
AĞRI
2826 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İşlenen Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı
AĞRI
2625 Kez Görüntülendi.
Memleketten Bir Haber Var
AĞRI
4813 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 1 Çocuk Babası Genç Adam İntihar Etti
AĞRI
2578 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Dereye Düşen 5 Yaşında ki Çocuk Boğularak Öldü
AĞRI
4364 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Elektrik İşlerinin Yeni Adresi