Kategoriler

Ağrı04Haber

Murat Gök'ten Kaza Sonrası İlk Açıklama

Ankara'da katıldığı il başkanları toplantısı sonrası ailesi ile birlikte Ağrı'ya karayolu ile dönerken yaşanan trafik kazası sonrası Murat Gök ilk açıklamasını yaptı.

 2 Eylül tarihinde il başkanları toplantısı sonrası Ankara'dan ailesi ile birlikte Ağrı'ya dönerken yaşanan talihsiz kazada 2 çocuğu ve eşi yaralanan Gelecek Partisi Ağrı İl Başkanı Murat Gök kaza sonrası ilkke konuştu.

Murat Gök yaptığı açıklamada ;

''2 Eylül de ailemle birlikte feci trafik kazasi geçirdim. Şahsım yara almadım fakat 3 çocuğum ve eşim yaralandılar. Allah bizi korudu, can kaybı yaşamadık yaralılarin ameliyatları başarılı geçti tedavileri devam ediyor Allah'a hamd olsun.

 Bu vesileyle beni telefonla  arayan, soran, gerek sosyal medyada,    Erzincan da  ağrıda , İstanbul'daki hastanede bizleri  ziyaret eden tüm  kardeşlerime sevgilerimi, saygılarımı, şükranlarımı sunarım. İYİKİ VARSINIZ  '' ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Metin Çelebi 3 Yıl Önce

Geçmiş olsun

Erol kimsun 3 Yıl Önce

Allah şifalar versin inşAllah çok geçmiş olsun

Daha Fazla Haber
AĞRI
151 Kez Görüntülendi.
İl Müdürü Çelebi Genç Haltercileri Tebrik Etti
AĞRI
1008 Kez Görüntülendi.
Erat ve Doğan'dan Ağrı 1970 Spor'a Destek
AĞRI
842 Kez Görüntülendi.
Vechettin Kaya'nın Acı Günü
AĞRI
1311 Kez Görüntülendi.
Ağrı’nın Spor Vizyonu Şekillendi 2026-2027 Planı Yürürlükte
AĞRI
1847 Kez Görüntülendi.
Servet Erim'in Acı Günü
GÜNDEM
827 Kez Görüntülendi.
Aynı Bölgede İkinci Zincirleme Kaza Can Kaybı Var
AĞRI
465 Kez Görüntülendi.
Zehir Tacirlerine Şafak Baskını
AĞRI
502 Kez Görüntülendi.
Minik Kerem Yaşam Savaşı Veriyor
AĞRI
3779 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç İnşaattan Düştü
AĞRI
292 Kez Görüntülendi.
Set Vermediler Tarih Yazdılar