Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı İ.Ç.Ü öğrencisi genç kızın mesajı yürek burktu

Ağrı İ.Ç.Ü öğrencisi genç kızın yurt parasını ödeyemeyeceği endişesiyle yaptığı paylaşım yürek burktu

Genç kızın paylaşımı yürekleri burktu

Ağrı itiraf edenler adlı sosyal medya hesabında Ağrı İ.Ç.Ü öğrencisi genç kızın paylaşımındaki çaresizlik yürekleri burktu.

İnstagram hesabından paylaşım sayfasına yayımlanması için gönderdiği mesajda üniversite öğrencisi kızın yazdıkları ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krizin nelere yol açtığınında en belirgin halini gözler önüne serdi.

Ağrı İ.Ç.Ü öğrencisi genç kız paylaşılmasını istediği mesajında ;

‘’Merhaba abi maddi durumumuz pek iyi değil.Acil yurt parasını vermem gerekiyor vermezsem yurttan atacaklar.Telefonumu satıyorum almak isteyen ulaşsın.Bataryası değişecek sadece onun haricinde hiçbir sıkıntısı yok.Huawei p9 lite mini 800 Tl son fiyat. Açık olabilir.’’ifadelerine yer verdi.

Paylaşım altına yapılan bir çok yorumda üniversite öğrencilerinin ağır ekonomik krizde yaşadığı süreci gözler önüne sermekle birlikte bu çaresizliğin önünün nasıl alınacağı ve öğrencilerin akıbetlerinin ne olacağı yönünde bir çok mesaj yer aldı.

Yorumlar

Muhalif Akademisyen 3 Yıl Önce

Mültecilere bahçeli ev dünyanın her köşesine camii yapan hatta zengin ülkelere aşı ve maske gönderen kendi insanına çöpten ekmek toplamayı layık görenler öğrencisine yurt yapmayıp bilerek cemaat yurtlarına mahküm edenlere sandikta hesap sorma vakti gelmiştir.

Mehmet Metin TANRIVERDİ 3 Yıl Önce

ulaşın yurt parasını ödeyelim

İnsanlık Ölmemiş 3 Yıl Önce

Gerçekten ihtiyaç sahibi ise bu ay ki yurt taksidini ödemeye hazirim

Yılmaz özer 3 Yıl Önce

0536 635 0566 yardımcı olurum

Adımın önemi yok 3 Yıl Önce

Ben ödeyebilirim hiç beni tanımasına gerek yok

Daha Fazla Haber
AĞRI
145 Kez Görüntülendi.
İl Müdürü Çelebi Genç Haltercileri Tebrik Etti
AĞRI
998 Kez Görüntülendi.
Erat ve Doğan'dan Ağrı 1970 Spor'a Destek
AĞRI
831 Kez Görüntülendi.
Vechettin Kaya'nın Acı Günü
AĞRI
1299 Kez Görüntülendi.
Ağrı’nın Spor Vizyonu Şekillendi 2026-2027 Planı Yürürlükte
AĞRI
1834 Kez Görüntülendi.
Servet Erim'in Acı Günü
GÜNDEM
822 Kez Görüntülendi.
Aynı Bölgede İkinci Zincirleme Kaza Can Kaybı Var
AĞRI
462 Kez Görüntülendi.
Zehir Tacirlerine Şafak Baskını
AĞRI
501 Kez Görüntülendi.
Minik Kerem Yaşam Savaşı Veriyor
AĞRI
3771 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç İnşaattan Düştü
AĞRI
292 Kez Görüntülendi.
Set Vermediler Tarih Yazdılar