Kategoriler

Ağrı04Haber

Özel Harekat Polisi Katliam Yaptı 4 Ölü

Özel Harekat Polisi izinli olarak geldiği Bursa da ailesini katletti.

Bingöl'de özel harekat polisi olarak görev yaptığı bildirilen A.E, alacak verecek meselesinden dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen annesi ve ağabeylerini İznik Gölü kıyısındaki çamlık alana çağırdı.

A.E, burada tartıştığı aile bireylerine silahla ateş etti. Olayda zanlının annesi Bedriye E, ağabeyi Remzi E. ve yengesi Fatma E. olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan diğer ağabey Mehmet E. ise hastaneye kaldırıldı.Mehmet E. de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti

Olay yerinden kaçan zanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Orhangazi ilçesinde annesi, ağabeyleri ve yengesini öldüren polis memuru A. E.’nin (30), bir süre önce kendi otomobilini satarak, müteahhitlik yapan ağabeyi M.E.’den (39) bir daire satın almak üzere anlaştığı, ancak ikilinin arasında daire fiyatı ile ilgili anlaşmazlık yaşandığı belirlendi. 6 yıllık polis memuru olan A.E.’nin görev yaptığı Bingöl’den yıllık izine ayrılarak önce eski görev yeri olan Eskişehir’e gittiği, burada eşini ve çocuğunu bir AVM’ye bıraktıktan sonra Orhangazi’ye geçerek, buluşmak üzere ağabeyi M.’yi de telefonla aradığı ortaya çıktı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
536 Kez Görüntülendi.
Gazeteci Nezir Çelik Hayatını Kaybetti
AĞRI
3305 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Değişyi,Turan Görevi Devraldı
AĞRI
788 Kez Görüntülendi.
Ağrı Jandarma Kaçakçılara Göz Açtırmıyor
AĞRI
2604 Kez Görüntülendi.
24 Yaşındaki Ağrılı Genç Silahla İntihar Etti
AĞRI
986 Kez Görüntülendi.
Ağrı Spor Üssü Olma Yolunda Adım Attı
AĞRI
2773 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İşlenen Cinayetin Katil Zanlısı Yakalandı
AĞRI
2595 Kez Görüntülendi.
Memleketten Bir Haber Var
AĞRI
4775 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 1 Çocuk Babası Genç Adam İntihar Etti
AĞRI
2570 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Dereye Düşen 5 Yaşında ki Çocuk Boğularak Öldü
AĞRI
4340 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Elektrik İşlerinin Yeni Adresi