Kategoriler

Ağrı04Haber

Teşekkürler Ağrı'nın Turizm Elçileri

Meşar'dan dünyanın zirvesine bir kenti taşımak mücadelesindeki Eraslan ailesini yürekten alkışlıyoruz.

Ağrı’nın reklam yüzü Eraslan Ailesi kültür elçiliği görevini sürdürmeye devam ediyor.

Önceki yıl dünyanın sayılı mankenleri ile Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi Meşar Köyünde düzenlenen defile ile tüm dünyaya kentin tarihi ve turistik güzelliklerini tanıtmakla birlikte kültürel değerlerin vitrine çıkarmakla kalmayıp geleneksel hale getirdikleri Ağrı Dağı Müzik festivali ile yaklaşık 60 bin kişinin müziğe doyduğu bir programa imza atmışlardı.

Hikmet Eraslan’ın Mr Dosso Dossi adı ile dahne aldığı ve bu yıl ikincisi düzenlenen Ağrı DAĞI Müzik festivalinde önceki gün 40 bini aşkın insan KADR,Zara ve Mustafa Sandal’ın muhteşem performansları ile müziğe doydu.

Hikmet Eraslan’ın DJ performansı ve görsel şölende dudakları ısırtacak cinstendi.

Türkiye’nin en büyük sahnesinin kurulduğu Doğubayazıt Stadyumu tüm ulusal basında günün en önemli haberleri arasında yer alırken bir çok tanınan isimde kentte yaşanan etkinliği kaleme alarak köşelerine taşıdı.

Siyaset ve sanat dünyasının önemli isimlerinin tribünlerde yerini aldığı program basının usta kalemleri tarafından da övgü dolu satırlarla tüm Türkiye’ye taşındı.

Ağrı’nın gönüllü turizm elçileri Hikmet Eraslan ve Ahmet Eraslan’ın daha uzun yıllar sürdüreceği düşünülen festivallerin genelde Ağrı ve özelde Doğubayazıt’ın tanıtımına katkılarının her geçen yıl artacağı ve Ağrı Dağı Müzik Festivali’nin ilerleyen yıllarda bölgenin belki de ülkenin en büyük organizasyonlarından biri olarak kente ekstra bir katma değer sağlaması bekleniyor.

Dünyanın gözünü kapadığı ve olumsuzluklarla anılan kentin festivalin daha kapsamlı hale getirilmesi ve tek günle sınırlandırılmaması durumunda bir turizm cenneti olması bekleniyor.

Ağrı’nın tanıtımına çok büyük katkıları olan Mr Dosso Dossi ve Ahmet Eraslan’a bölge insanı adına teşekkürlerimizi sunuyor ve uzun soluklu programlar da yeniden buluşmak ümidi ile başarılar diliyoruz.

Yorumlar

George Sarkisyan 2 Yıl Önce

Bir fakire sıcak çorba içirseydiniz daha makbul olurdu hem yaradanın hem kulların hoşuna giderdi bu nedir dossi dossi gelen sanat olarak verdiğin parayla festifale harcadığın parayla memleket evlatlarına iş yeri açsaydın istihdam etseydin çalışıp evlerine ekmek götürseydiler daha iyi olmazmıydı ama bir avuç toz bir otobüs.....

Garip Adam 2 Yıl Önce

Doğubayazıtın tanıtılması için bu festivale ihtiyacı varmı sizce insanlığın ikinci babasının olduğu bu topraklarda, İshak paşa sarayı,metoe çukuru ,pasajları ve bir çok ziyaret edilebilecek zenginliği olan bu sehirin tanıtılmak için bu şekil kulturumuzden uzak bir çok pisliğin yaşandığı organizasyona ihtiyacı olamaz.

Allah ın acız kulu 2 Yıl Önce

Agrının boyle tanıtımlardan zıyade daha cok ekonomik guzellıge ıhtıyacı var. Yatırımla sahlanır sehırler

Daha Fazla Haber
AĞRI
5155 Kez Görüntülendi.
Ağrılı İşçilerin Silahlı Kavgasında 10 Kişi Yaralandı
AĞRI
403 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ekibi Afyon'da Tarih Yazdı
AĞRI
3479 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Çocuk Gölde Boğularak Hayatını Kaybetti
AĞRI
3152 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Sağlık Müdürü Esra Başer Trafik Kazasında Yaralandı
AĞRI
8598 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Taziye Evi Çıkışında Kavga 1 Ölü
AĞRI
9596 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Bıçaklanarak Öldürüldü
AĞRI
7014 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kadın Cinayeti
AĞRI
2813 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Trafik Kazasında Öldü
AĞRI
3432 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Başarılı Spor Adamı Bülent Yüzak Kazada Ağır Yaralandı
AĞRI
715 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan İmzayı Attı ,Tutaklı Gençlerin Umudu Arttı