Kategoriler

Ağrı04Haber

İstanbul Büyükşehir Belediyesine Ağrılı Aday

1961 Ağrı ,Taşlıçay doğumlu Abdulhadi Çakmak 400 kişi ile Ak Partiden ayrılarak Gelecek Partisi saflarına katılmıştı. Kanaat önderi İş Adamı Ağrılı Çakmak bugün Büyükşehir için aday adaylığını açıkladı.

Gelecek Partisi İstanbul İl Teşkilatı Kurucu üyesi aynı zamanda İl Başkan yardımcısı 2. Bölge sorumlusu Ağrılı siyasetçi Abdulhadi Çakmak İstanbul Büyükşehir Belediyesi encümen adaylığını duyurdu.

Özellikle şişli bölgesinde etkin siyaset yapan ve yaklaşık 5000 kişilik bir seçmen kitlesini arkasından sürekleyen Abdulhadi Çakmak’ın ittifak listelerinden Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliğine aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Önceki dönemlerde gerçekleştirilen açık hava toplantıları ve kongrelerde kalabalık guruplarla alanda görünülürlüğü netleşen Abdulhadi Çkmak’ın Şişli Belediyesi listelerinden İstanbul Büyükşehir Belediysi Meclis üyeliği aday adaylığının kesinlik akazanması bölgede yaşayan Ağrılılar ve komşu hemşeri dernekleri tarafından sevinçle karşılandı.

Adaylığına kesin gözüyle bakılan Abdulhadi Çakmak aday adaylığını açıkladığı konuşmasında ;’’ ’Seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde hemşerilerimizle daha sık bir araya gelerek çalışmalarımızı hızlandıracağız hem Ağrılıların birlikte olması noktasında önemli adımlar atacağız hem de İstanbul’umuzun geleceği adına hep birlikte onurlu bir mücadele sergileyeceğiz ‘dedi.

Yorumlar

Hemşerimizi canı gönülden... 6 Ay Önce

Hah şöyle.. Ağrı dışında yaşayan Ağrı lilarin yaşadıkları memleketlerde aktif siyasete girmeleri gerekmektedir. İstanbul'da 500 bin ağrılı var kaç tane ağrılı İstanbul vekili var Kaç belediye başkanı ağrılı Kaç encümen ağrılı Ortalığı Karadeniz illere bırakmışlar Kardeşim 40 yıldır Ağrı'da yaşamayan adam neden gelip Ağrı'dan aday oluyor,

Ferhat 6 Ay Önce

Gönülden destekliyoruz başarıılar dilerim bir ağrılı olarak

Ferhat 6 Ay Önce

Bir ağrılı olarak destekçisi olacagız

Ahmet çelik 6 Ay Önce

Tebrikler Abdülhadi başkanım, Başarılarınızın devamını diliyoruz

Vefa Alpaslan 6 Ay Önce

Kendisini gerek Ağrı’dan gerekse İstanbul’a yolu düştüğümüzde sıkça görüyoruz. Her zaman hemşehrilerine akrabalarına yardımcı olmuştur maddi manevi sahip çıkmıştır. İnşAllah desteklerimizle kazanmasına destek olalım ki İbb’de Ağrı’lıların bir kapısı ve dayanağı olsun. Haydi İstanbul’daki hemşehrilerimiz değerli büyüğümüze sahip çıkma sırası sizde

Daha Fazla Haber
AĞRI
896 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras ; Ağrı halkının bizlere desteği yadsınamaz
AĞRI
1208 Kez Görüntülendi.
DEM Parti Ağrı İl Başkanlığı Önünde Kısa Süreli Gerginlik Yaşandı
AĞRI
780 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 15 Torbacı Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi
AĞRI
2753 Kez Görüntülendi.
Feto Operasyonunda Ağrı Gençlik ve Spor Müdürlüğü Personeli Yakalandı
AĞRI
1231 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliğinden Yeni Yasaklama Kararı
AĞRI
3105 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Ambulansın Çarptığı Yaya Ölümle Pençeleşiyor
AĞRI
3897 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Husumetli Aileler Başkan Aras'ın Girişimleri ile Barıştırıldı
AĞRI
1407 Kez Görüntülendi.
FETO Operasyonları Ağrı'ya da Sıçradı Tutuklamalar Var
AĞRI
854 Kez Görüntülendi.
Dünya İkincisi Olan Ağrılı Antrenörler Milli Takımı Olimpiyatlara Hazırlıyor
AĞRI
3848 Kez Görüntülendi.
Bu Kez Kaza Haberi Taşlıçay’dan Geldi