Kategoriler

Ağrı04Haber

AĞRI İHH’DAN GAZZE’YE SICAK YEMEK

İHH İnsani Yardım Vakfı’nın İsrail’in 7 Ekim'den bu yana saldırılarına hedef olan Gazze’deki sivillere yönelik insani yardım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Ağrı İHH Başkanı Kerem Engin şöyle dedi: “İşgalci İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırılar nedeniyle insani kriz giderek derinleşiyor.

Filistin halkı abluka ve ekonomik sıkıntıların yanı sıra birçok zorlukla mücadele ediyor. Yaşam alanları, mülteci kampları, hastaneler ve sivil halk hedef alınmaya devam ediyor. Tam bir soykırıma dönen bu işgal girişimine karşı dünyanın sessizliği çok can yakıcı bir durum.

Bizler İHH İnsani Yardım Vakfı olarak, 2007 yılından bu yana Gazze’de insani yardım çalışmaları yapıyoruz. Maalesef işgalci İsrail’in hiçbir sınır ve hukuk tanımayan saldırıları sonucu Gazzeli kardeşlerimiz büyük bir soykırımla karşı karşıya bulunuyor.

Yaşam koşulları imkânsızlaşan kardeşlerimizin her yönde yardıma ihtiyacı var. Şu an bölgede en çok ihtiyaç duyulan yardımlardan biri de gıdadır. Gazze halkı bombardıman altında gıdaya ve sıcak yemeğe ulaşamıyor. İHH olarak bağışçılarımızın destekleriyle bölgede bulunan ekiplerimiz aracılığıyla hemen her alanda ihtiyaç duyulan insani yardımları ulaştırıyoruz. Ağrı İHH olarak saldırıların başladığı ilk gününden itibaren başlattığımız “GAZZE’YE ACİL YARDIM” çalışmaları kapsamında hayırsever kardeşlerimizin destekleriyle şu ana kadar 1 Milyon 300 Bin TL. Nakdi yardım gönderdik. Aynı zamanda Gazze’de sıcak yemek dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Bir öğün sıcak yemek bedeli 95 TL. dir.” Diyen Engin şöyle devam etti;

“Bugün Siyonist İsrail’in ABD’nin desteğiyle Gazze’de açık bir soykırım gerçekleştiriyor. Bizlere düşen şey her alanda bu katliama karşı mücadele etmek ve Filistinli kardeşlerimizi yalnız bırakmamaktır. Buradan tüm hayırseverlere çağrımız lütfen Gazzeli mazlum kardeşlerimizi desteklemek için herkes elinden geleni yapmaya devam etsin. Hep birlikte basın açıklamaları, eylemler, boykotlar ve yardım çalışmalarıyla Gazze’deki katliamı gündem etmeye devam etmeliyiz. Bu güne kadar yardım yapan tüm bağışçılardan Allah razı olsun.” Dedi.

Bağışlarınız İçin:

AĞRI İNSANİ YARDIM DERNEĞİ

TR05 0001 5001 5800 7315 6454 71

Açıklama: “Gazze Acil Yardım”

Tel: 0532 794 83 64

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
813 Kez Görüntülendi.
Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesi Önünde Tabutlu Eylem
AĞRI
1397 Kez Görüntülendi.
Tutak’ta Şakir Akıcı Dönemi Resmen Başladı
AĞRI
745 Kez Görüntülendi.
Çiriş (Gulik ) Deyip Geçmeyin
AĞRI
2909 Kez Görüntülendi.
Hikmet Yıldız Hayatını Kaybetti
AĞRI
1245 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünden Sanal Kumarhane Operasyonu 15 Tutuklama
AĞRI
1427 Kez Görüntülendi.
Hayatını KaybettiHayatını Kaybetti
AĞRI
1031 Kez Görüntülendi.
Spor Yoksa Gelecekte Yok !!!!
AĞRI
5651 Kez Görüntülendi.
Acı Haber Geldi,Berivan Güven Hayatını Kaybetti
AĞRI
2202 Kez Görüntülendi.
Aliye Turgut Hayatını Kaybetti
AĞRI
2701 Kez Görüntülendi.
Ağrı da Feci Kaza 2 Ölü 8 Yaralı