Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrılı Genç Boğularak Can Verdi

Ağrılı genç yasak bölgede denize girince boğularak öldü.

Kastamonu'nun Abana İlçesinde yaşanan olayda Ağrı Nüfusuna kayıtlı İbrahim Çakmak ve beraberindeki 2 Suriyeli genç boğularak öldü.

Kastamonuda İnşaat işçiliği yapan 16 yaşındaki İbrahim Çakmak ve arkadaşları hafta sonunu fırsat bilerek Kastamonu'nun Abana İlçesi Liman Bölgesinde serinlemek için denize girdiler.

Görgü tanıklarının iddialarına göre yasak bir bölgeden denize giren gençlerden İbrahim Çakmak ve Abdullah Esellec bir süre sonra dalgaların arasında gözden kayboldular.Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye intikal eden Kastamonu AFAD ve İnebolu Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı arama kurtarma çalışmalarına başladılar.saatin ilerlemesi nedeniyle gece arama kurtarma çalışmaları sonlandırıldl.

Bu sabah tekrar başlayan kurtarma çalışmalarının ardından İbrahin Çakmak ve Abdullah Esellec'in cansız bedeblerine ulaşıldı. İki genç'im cenazeleri ailelerine teslim edilmek üzere Abana İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
799 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Şehit Öğretmeni
AĞRI
686 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü Yarışmalarına Damga Vurdu
AĞRI
2998 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Güzel Şeyler de Olmuyor Değil
AĞRI
4259 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 20 Yaşındaki Mertcan Budak Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
AĞRI
751 Kez Görüntülendi.
Şiddet Haritasında Ağrı Silahlı Şiddette Kaçıncı Sırada Yer Aldı
AĞRI
1215 Kez Görüntülendi.
Kemal Bayram Hayatını Kaynbetti
AĞRI
1076 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
945 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
1434 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1845 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi