Kategoriler

Ağrı04Haber

Doğubayazıt Belediyesi Uzay Araştırmalarını Bitirdi ’’Gökyüzüne Çadır Çekecekler’’

Doğubayazıt Belediyesi yıldızları sökmek için uzay araştırmalarına başladı.

Doğubayazıt Belediyesi Çözümü Gökyüzüne Çadır Çekmekte Buldu

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde dem Parti’nin kazandığı Doğubayazıt Belediyesi aradan geçen yaklaşık 50 günlük sürenin ardından kent mobilyalarını sökerek işe başladı.

Geçen 50 günlük sürede muhtemelen Yıldızları sökmek için uzay araştırmaları yapan Doğubayazıt Belediyesi bunun mümkün olmadığını görünce kent mobilyalarında ki yıldızları sökmek için kolları sıvadı.

2019 yılında dönemim HDP Belediye Başkanı seçildikten bir süre sonra partisinden istifa ederek görev süresini bağımsız olarak tamamlayan Doğubayazıt eski Belediye Başkanı Yıldız Acar tarafından Avrupai bir görünüm kazandırılan Doğubayazıt yaşanabilir bir kent olmakla birlikte modern kent mobilyaları ile estetik bir görünümde kazanmıştı.

2024 Yerel seçimlerinde bağımsız olarak yeniden belediye başkan adayı olan Yıldız Acar yaklaşık 7000 ( yedibin ) oy alarak Doğubayazıtlıların teveccühüne mazhar olmuş ve iktidar partisini de yüzde yüz fark atarak geride bırakmıştı.

Acar’ın başarısı karşısında öfkesi dinmeyen DEM Partili Doğubayazıt Belediyesi her köşe başında bir eser bırakan başarılı Belediye Başkanı Yıldız Acar ismini unutturmak adına ilçedeki kent mobilyalarından ve aydınlatma direklerinden YILDIZ figürlerini sökmeye başladı.

Vatandaşlar tarafından esefle karşılanan bu uygulama sonrası haber merkezimize ulaşan vatandaşlar ‘’ilçenin üstüne çadır çekilmesinden’’ endişe ettiklerini dile getirdi.

Sürekli olarak barış mesajları içeren açıklamalar yapan DEM Partili Doğubayazıt Belediyesinin bu uygulamasının siyasi nezaketten uzak beyhude bir çalışma olduğu da gelen tepkilerle gözler önüne serilmiş oldu.

Doğubayazıt Belediyesinin İsmail Beşikçi Caddesi ve Nuh’un Özgürlük Parkında parke taşları ile yerlere nakşedilmiş yıldızların sökülüp sökülmeyeceği de merak konusu oldu.

Yorumlar

Mehmet Koç 2 Yıl Önce

ELEŞTİRİDE SINIR YOK Günümüz siyasi arenasında, bir önceki başkanın icraatlarını gölgede bırakma ve hatta unutturma çabaları, iktidara yeni gelen yönetimlerin sıkça başvurduğu bir strateji haline gelmiştir. Bu durum, yalnızca yerel yönetimlerde değil, ulusal düzeyde de sıklıkla gözlemlenmektedir. Peki, bu stratejiler hangi yollarla uygulanıyor ve toplum üzerinde nasıl bir etki yaratıyor? Sonuç olarak, bir önceki başkanın hizmetlerini unutturmak için kullanılan bu stratejiler, siyasi oyunların kaçınılmaz bir parçası haline gelmiştir.

Rakun0442 2 Yıl Önce

Motiflerden ne hayır gelmiş belediye başkanı olacak

Bazid04 2 Yıl Önce

Belediye başkanımızın eline sağlık artık her yerde yıldız görmekten yıldızdan soğudum. Işıklandırmalar hep yıldız, yolar yıldız, peysaj alanlarinda yıldız, bu birazda abartı yani anladik tamam ismin yıl dızdir senin

Fahrettin tutenk 2 Yıl Önce

Sozde eski belediye yoneticisi yildiz Sehir merkezini ve sehire bagli hizmeti hep goz boyamasi isler le ugrasti ismi yildiz diye sehirin carsi caddesine yildiz resmi aydinlatma direklerine yildiz resmi koyarak adeta dalga gecmis gibi bi bir hizmet gosterisi yaparak kendisini reklam gosterisi gorunumunu gosterdigini yapmistir bazi kesimler ve halk bunu reklam gorunumlu gosterisi bir hizmet olarak goruyor Sanki belediye deyilde cocuk oyuncagi gibi Pankart asilmi turkitede tek borcsuz belediye diye Oysa belediyeye ait elektrik ve su borcu yok borcsuz belediyeyi dite halk anlamis Turkiyede belediye binasi olmayan tek yer dogubeyazit belediyesi Yildiz denen sahis dogubeyazita en faydasiz ve gereksiz bir yonetici olarak kayitlara gecti

izmirden ağrılı 2 Yıl Önce

ne haber

Daha Fazla Haber
AĞRI
598 Kez Görüntülendi.
Yıldız 10 Ocak'ta Gazetecilerle Bir Araya Geldi
AĞRI
1069 Kez Görüntülendi.
Serkan Özmen'in Acı Günü
AĞRI
387 Kez Görüntülendi.
O İlçede Çatılar Adeta Kar Kusuyor!
AĞRI
907 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Aynı Yerde 3. Kaza!
AĞRI
1584 Kez Görüntülendi.
İş Adamı Deniz Kaya'dan Vali Elban'a Vefa Ziyareti
AĞRI
195 Kez Görüntülendi.
Ağrı Emniyetinden Kaçış Yok: Aranan Şahıslar Tek Tek Yakalandı!
AĞRI
604 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Okullarda Güvenlik Seferberliği: "Saçak Altından Geçme, Bahçeye Araç Alma!"
AĞRI
2867 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valisi Önder Bozkurt Kimdir
AĞRI
678 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Aç Kalan Yaban Domuzları Şehir Merkezine İndi!
AĞRI
992 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da 2026 Yılı Ehliyet Fiyatları Belli Oldu! İşte Yeni Rakamlar