Kategoriler

Ağrı04Haber

Aras’ın Çağrısı Karşılık Buldu Ağrılılar İzdiham Oluşturdu

Ağrı Belediyesi tarafından yapılan çağrı sonrası vatandaşlar belediye vezneleri önünde kuyruk oluşturdu.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras'ın talimatı sonrası Ağrı Belediyesi tarafından SMS yoluyla birikmiş borçların tahsili için fatura ödemeye davet edilen Ağrılılar çağrıyı karşılıksız bırakmayarak belediye veznesi önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Ağrılıların gösterdiği duyarlılığı sevinçle karşılayan Aras yaşanan yoğunluğa ilişkin fotopğraf karelerini ‘’ Bu kent özlemiş olduğu huzura da, barışa da kavuşacak.’’ İfadeleri ile paylaştı.

Ağrı Belediyesi Basın Birimi gün içinde yaşananları şu ifadelerle duyurdu ;

Ağrı Belediyesinde yurttaşlarımız su, emlak vb. faturalarını ödemek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Plan ve projelerin gerçekleşebilmesi için kısıtlı bütçemize katkıda bulunmak isteyen yurttaşlarımız geçmiş ve şimdiki dönemlere ait emlak ve su faturalarını ödemek için vezne servisimiz önünde toplandı. Fatura ödeme kuyruğunda bulunan yurttaşlarımızı ziyaret eden Eş Başkanımız Hazal Aras yurttaşlarımıza çay ikramında bulunarak hassas ve duyarlı davranışlarından ötürü herkese teşekkür etti.

Belediyenin bütçesi konusunda oldukça kısıtlı imkânlarla hizmet edebildiklerini belirten Eş Başkan Hazal Aras; “Bizler, seçim döneminde de bahsettiğimiz gibi bu kenti halkımızla beraber yöneteceğiz dedik ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Belediye mesaimizi yoğun bir gayretle sürdürüyoruz. Halkımızın evlerine konuk oluyoruz, bizlere katkılarının önemine değiniyoruz. Halkımızda oldukça duyarlı bir tutum sergileyerek üstlerine düşen görevi fazlası ile gerçekleştiriyor. Belki de bugün tahakkuk birimimizin önü hiç olmadığı kadar kalabalık oldu, yurttaşlarımız adeta saygı ve sevgi içerisinde uzun kuyruklar oluşturdu. Bizlerde, onlara çay ikramında bulunarak teşekkür ettik. Sevginin ne kadar önemli olduğu bir kez daha gün yüzüne çıktı. İlk günkü azim ve sevgi ile halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Ayrıca 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi sonrası fatura ödemelerde ciddi bir artış söz konusu olup her geçen gün de geçmiş dönemlerin çok daha üstünde fatura tahsil işlemi gerçekleştirildiği gözlendi.

Yorumlar

Yorumsuz 3 Hafta Önce

Fatura ödemek şimdi mı geldi akliniza

Daha Fazla Haber
AĞRI
182 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras Kabristanda Bayramlaştı
AĞRI
317 Kez Görüntülendi.
Bir Kurban,18 Mahalle
AĞRI
61 Kez Görüntülendi.
Cezmi Alpaslan'dan Kurban Bayramı Mesajı
AĞRI
86 Kez Görüntülendi.
Ömer Tahtalı'dan Kutlama Mesajı
AĞRI
102 Kez Görüntülendi.
Salih Yaşar'dan Kurban Bayramı Mesajı
AĞRI
186 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Geleneği Bozmadı
AĞRI
574 Kez Görüntülendi.
Başkan Değil Kadrolu İşçi
AĞRI
1697 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valisi Mustafa Koç'un Açıkladığı Rakamlar Ürküttü
AĞRI
2738 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 19 Yaşında ki Genç Ölü Olarak Bulundu
AĞRI
1560 Kez Görüntülendi.
Ağrı Paris mı?