Kategoriler

Ağrı04Haber

AK Parti Ağrı İl Başkanını Arıyor

Ak Parti Ağrı il teşkilatında değişime gidecek mi? Parti müfettişleri kentte nabız yokluyor

2024 Mahalli İdareler seçimlerinde yaşanan başarısızlıklar sonrası bir çok il teşkilatında değişime gidileceğinin sinyallerini veren Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından çalışmalarını sürdüren Ak Parti Genel Merkezi çeşitli aralıklarla illerde değişikliğe gidiyor.

Son olarak Mardin,Kahramanmaraş,Şanlıurfa ve Rize il başkanlıklarında değişimi açıklayan Ak Parti Ağrı’da da müfettişleri vasıtası ile nabız yoklamaya devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre il teşkilatlarından bağımsız çalışan ve kentte bir takım ziyaretlerde bulunan Ak Parti Parti müfettişleri Ağrı’da ki çalışmalarında sona geldi.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Avukat Orhan Güngör son basın toplantısında Ağrı’da bir değişiklik olması ihtimali sorulduğunda ‘’Görevimizin başındayız genel merkezimizin takdirinde bir konu bizler son dakikasına kadar görevmizi layıkı ile ifa etmekle mükellefiz Ağrı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ demişti.

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığında değişimin yaşanıp yaşanmayacağı merakla beklenirken gündeme parti müfettişlerinin ziyaretleri bomba gibi düştü.

Bir çok sivil toplum kuruluşu ve kanaat önderlerine yapılan ziyaretlerde Ak Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül ile birlikte 3 ismin daha sorulduğu ve bu isimlerin genel merkez tarafından araştırıldığı öğrenildi.

Sürecin nasıl işleyeceği henüz bir netlik kazanmazken Ak Parti cenahında isimlerin direk genel merkezden gelmesi üzerine itirazlar yükseliyor.

Kamuoyu tarafından il başkanlığına hazırlandığı bilinen bir çok ismin bu yaklaşıma nasıl bir tepki vereceği de merakla bekleniyor.

Yorumlar

Yıldırım 1 Yıl Önce

Bu saatten sonra kim gelirse gelsin değişen bir şey olmaz.

Yasar yilma 1 Yıl Önce

Okadar ağrıyı geriye götürdünüz Ne kadar değişim yaparsanız yapın boş boş boş

Taksici 1 Yıl Önce

Ağrı yönetimi tamamen değişmeli hatta orda olanlara o parti binası da yasaklanmalı hırsız arsız doluu

Çözüm 1 Yıl Önce

İl başkanı alınsın yerine Abbas Bey getirilsin,genclik kolları ibrahim alinsin yerine Ali Gürtekin getirilsin görün etkiyi.

Şimşek 1 Yıl Önce

Aile şirketi olmuş

Daha Fazla Haber
AĞRI
5159 Kez Görüntülendi.
Ağrılı İşçilerin Silahlı Kavgasında 10 Kişi Yaralandı
AĞRI
405 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ekibi Afyon'da Tarih Yazdı
AĞRI
3480 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Çocuk Gölde Boğularak Hayatını Kaybetti
AĞRI
3152 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Sağlık Müdürü Esra Başer Trafik Kazasında Yaralandı
AĞRI
8599 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Taziye Evi Çıkışında Kavga 1 Ölü
AĞRI
9597 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Bıçaklanarak Öldürüldü
AĞRI
7014 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kadın Cinayeti
AĞRI
2813 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Trafik Kazasında Öldü
AĞRI
3432 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Başarılı Spor Adamı Bülent Yüzak Kazada Ağır Yaralandı
AĞRI
715 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan İmzayı Attı ,Tutaklı Gençlerin Umudu Arttı