Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı Tarihin En Görkemli Açılışına Şahitlik Etti

Ağrı Merkez Dörtyol Kavşağında hizmete giren Doğu Et Şarküteri,ezber bozan bir açılışla tarihe geçti. İş yeri sahibinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir anda ilgi odağı olan açılışın perde arkasını kahramanlarına sorduk.

Ağrı Merkez Dörtyol Kavşağında hizmete giren Doğu Et Şarküteri,ezber bozan bir açılışla tarihe geçti.

İş yeri sahibinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir anda ilgi odağı olan açılışın perde arkasını kahramanlarına sorduk.

Doğu Et ve Şarküteri iş yeri sahibi Şeref Yıldırım ezber bozan açılışa ilişkin yaptığı açıklamada ;İnşaat süresince Her gün yüz yüze baktığımız ama görünülürlüğünü hayatın odağına yerleştirmediğimiz sadece ihtiyaç halinde ünvanları ile hatırladığımız bir çok emekçi ile karşılaştık sohbet ettik yardım istedik.

Bizlere konforlu bir yaşam sürdürmemiz için yapılabilecek işlerin en zorunu yapıyor olmalarına rağmen hiç sırt dönemediklerini ,hep tebessümle yaklaştıklarını hissettik ve o gün yaşadıklarımıızla aslında kafamızda şekillendirdiğimiz açılış ritüelinin çok anlamsız olduğu kanısına vardık.

Yormadan yorulmadan kimseleri zahmete sokmadan yine iş başında mesaisini sürdüren Ağrı Belediyesi Temizlik Personeli Ayhan Ölger abimizden kurdela kesimi ile bizi onurlandırmalarını rica ettik oda bizi kırmayarak açılışımızı gerçekleştirdi.

Buradan yine Ayhan Ölger’in şahsında seyyar satıcısından trafik polisine kadar tüm sokak çalışanlarımıza yaşamımızı kolaylaştırdıkları ve tebessümlerini esirgemedikleri için teşekkürlerimizi sunuyorum, dedi.

Ağrı Belediyesi Temizlik Personeli Ayhan Ölger de yaptığı açıklamada; şimdiye kadar uzaktan izlediğimiz ve program sonrasında çevresini temizlediğimiz açılışlarda böyle bir teklifle karşılaşınca önce çok şaşırdım sonrada çok mutlu oldum .Bana gösterdikleri bu kadir şinaslıktan dolayı iş yeri sahibine teşekkür ediyor hayırlı kazançlar diliyorum dedi.

Yorumlar

Melih Deniz 1 Yıl Önce

Helal olsun kardeşim. Kesinlikle olması gerekeni yapmış. Tebrik ediyorum. Bol kazançlar dilerim.

Daha Fazla Haber
AĞRI
788 Kez Görüntülendi.
Ağrı'nın Şehit Öğretmeni
AĞRI
683 Kez Görüntülendi.
Ağrı Teknokent Koleji, 24 Kasım Öğretmenler Günü Yarışmalarına Damga Vurdu
AĞRI
2995 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Güzel Şeyler de Olmuyor Değil
AĞRI
4253 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da 20 Yaşındaki Mertcan Budak Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
AĞRI
750 Kez Görüntülendi.
Şiddet Haritasında Ağrı Silahlı Şiddette Kaçıncı Sırada Yer Aldı
AĞRI
1215 Kez Görüntülendi.
Kemal Bayram Hayatını Kaynbetti
AĞRI
1075 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Araç Parkı İle Göz Kamaştırdı
AĞRI
945 Kez Görüntülendi.
Ağrı Dağı'nın Sahibi Ahmet Çoktin Hayatını Kaybetti
AĞRI
1434 Kez Görüntülendi.
Fehmiye Gelturan Hayatını Kaybetti
AĞRI
1845 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Rekor Ağırlıkta Bebek Dünyaya Geldi