Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı İl Sağlık Müdürü Esra Başer Trafik Kazasında Yaralandı

Ağrı İl Sağlık Müdürü Esra Beşer Patnos'ta bir takım incelemelerde bulunduktan sonra Ağrı'ya dönüş yolunda kaza yaptı.Beşer'in genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ağrı İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Esra Beşer ile Ağrı Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Furkan Dağlı’nın içinde bulunduğu 06 DFR 560 plakalı hafif ticari araç, Patnos ilçesine bağlı Burnubulak köyü mevkisinde 35 BKK 113 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın, İl Sağlık Müdürü Esra Beşer’in Patnos ilçesinde gerçekleştirdiği bir dizi incelemenin ardından Ağrı’ya dönüş yolunda gerçekleştiği öğrenildi. Yaşanan çarpışmada Beşer’in başından yaralandığı ve bir dişinin kırıldığı iddia edildi.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Esra Beşer, ambulansla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Aynı araçta bulunan Dr. Furkan Dağlı'nın sağlık durumu hakkında ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
1875 Kez Görüntülendi.
Ankarada İş Kazası Ağrılı Kuzenler Feci Şekilde Can Verdi
AĞRI
4532 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
2731 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
6547 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1372 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
879 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı
AĞRI
2311 Kez Görüntülendi.
Nihat Bulut'un Acı Kaybı
AĞRI
2235 Kez Görüntülendi.
Hacı Tarık Dursun Hayatını Kaybetti
AĞRI
3951 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Düğün Hazırlığı Ölümle Sonuçlandı
AĞRI
1333 Kez Görüntülendi.
ATSO'da Anlamlı Buluşma