Kategoriler

Ağrı04Haber

Dem Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık Patnos’ta yaşanan rezaleti gözler önüne serdi

Konforlu yaşam alanlarında çekindikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşma planlaması yaparken unuttukları hizmet alanında yaşanan rezaletin utancına gömülen Ağrı İl Sağlık Müdürü Esra Beşer ,Sakık'ın paylaşımı sonrası sessizliğe büründü.

Skandallarla gündemden düşmeyen Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünün laletayn tavırları ve keyfe keder yönetim anlayışı nedeni ile yaşanan mağduriyetlere bir yenisi daha eklendi.

Şifa bulmak için hastaneye gelen vatandaşlar zature tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Daha önce mağdur firma tarafından ihaleye fesat karıştırldığı iddiasıyla gündeme gelen Patnos devlet hastanesinin içler acısı durumu bu kez DEM Parti Ağrı Millet Vekili tarafından çekilen görüntüler ve yapılan açıklamalarla kentin gündemine bomba gibi düştü.

Ağrı’nın Patnos İlçesi Devlet Hastanesinde doğalgaz dönüşümü için başlatılan çalışmalar hava sıcaklığının eksilere düştüğü döneme denk getirildi yaklaşık 15 gün süren çalışmalar sonucunda hastaneye giden vatandaşlar ve hastane personeli mağdur edildi.

Patnos Devlet Hastanesine yatan hastalarda yaşanan bu rezalete evlerinden getirdikleri elektrikli ısıtıcılarla çözüm bulmaya çalıştı.

DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık’ın Patnos Devlet hastanesini ziyareti sonrası çekilen görüntülerde de bu durum kameralara net bir şekilde yansıdı.

Sosyal medyada yayılan görüntüler sonrası vatandaşların tepkisi üzerine sağlık müdürlüğü suskunluğa bürünürken Valilik konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.

Ağrı’da sağlık sektörünün iş bilmez idareciler tarafından içine düşürüldüğü durum uzun süredir gündemin en önemli ana maddelerinden biri olarak ortada dururken AKP ‘li yetkililer soruna çözüm bulmak yerine alakasız açıklamalarla özrü kabahatinden büyük bir tutum sergilediler.

Ağrı’da sos veren sağlık bürokrasinin ivedilikle değiştirilmesi gerektiği de vatandaşlar tarafından dillendiriliyor.

Yorumlar

Vatandaş 3 Ay Önce

Doğalgaz dönüşümü yapılmadıysa geciktiyse bunun suçlusu il sağlık müdürlüğü müdür ? Evlere doğalgaz bağlarken bile Aksa insanı bezdiriyor, kim bilir hangi sebepten dolayı bağlantı gecikmiştir.

AĞRILI MÜDÜR İSTİYORUZ 3 Ay Önce

Buranın derdini çilesini yaşamış, insan gibi, hırsız olmayan, ahlaklı bir ağrısı doktor yok mu sağlık müdürü olsun..

Cem 3 Ay Önce

Araştirilsin Kesinlikle bunda ihale komisyonun ya hiç bir şeyde anlamiyorlar yada maddi çikarları vardir bu kiş günü ihale yapılamaz yaptiysalar kesinlikle art niyet arayın

Daha Fazla Haber
AĞRI
347 Kez Görüntülendi.
Patnos’ta Alevler Çatıyı Sardı
AĞRI
1153 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Ak Parti'nin 60 bin oyu kayıp
AĞRI
134 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Basketbol Şöleni Zafer Bizim
AĞRI
573 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Ticari Taksiler Kontak Kapattı
AĞRI
292 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği Okulların Tatil Edildiğini Duyurdu
AĞRI
823 Kez Görüntülendi.
Maydanozlu Zulayı Jandarma Patlattı
AĞRI
2136 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Kalbine Yenildi
AĞRI
355 Kez Görüntülendi.
İl Müdürü Çelebi Genç Haltercileri Tebrik Etti
AĞRI
1209 Kez Görüntülendi.
Erat ve Doğan'dan Ağrı 1970 Spor'a Destek
AĞRI
997 Kez Görüntülendi.
Vechettin Kaya'nın Acı Günü