Kategoriler

Ağrı04Haber

PATNOS DEVLET HASTANESİ'NDE SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Ağrı’nın Patnos ilçesinde devlet hastanesinden gelen görüntüler "bu kadarına da pes" dedirtti. Hijyenin hiçe sayıldığı hastanede, bir köpeğin kan alma biriminde yerdeki kanları yaladığı anlar vatandaşın kamerasına yansıdı. Halk soruyor: "Yetkililer nerede?"

Patnos Devlet Hastanesi, son günlerde tıbbi başarılarıyla değil, akıllara durgunluk veren bir hijyen skandalıyla gündemde. Salgın hastalıkların kol gezdiği, sterilliğin hayati önem taşıdığı şu günlerde, hastanenin kan ve damar yolu açma (transfüzyon) biriminde kaydedilen görüntüler infial yarattı.

Köpek Yerlerdeki Kanı Yalıyor!

Vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde; bakımsız ve kir içindeki bir köpeğin hastane koridorlarında serbestçe dolaştığı, daha da vahimi, kan alma biriminde yere dökülen kanları yaladığı görülüyor. Tıbbi atıkların ve yerdeki eldivenlerin arasındaki bu manzara, hastanenin ne kadar sahipsiz bırakıldığını gözler önüne seriyor.

"Güvenlik Yatıyor mu, Başhekim Nerede?"

Hastaneye şifa bulmaya gelen vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında isyan bayrağını açtı. Duruma tepki gösteren bir vatandaş, şu ifadeleri kullandı:

​"Burası bir devlet hastanesi, burası steril olması gereken kan alma birimi! Her yerde salgın var, hastalık var ama hastanenin içinde köpekler geziyor, yerdeki kanı yalıyor. Burada bir tane güvenlik görevlisi, bir hemşire, bir personel yok mu? Bu Patnos halkına reva mı? Başhekim ve hastane müdürü bu rezaleti görmüyor mu?"

Patnos Halkı Yetkililerden Cevap Bekliyor

Defalarca yetkililere seslenmelerine rağmen bir çözüm üretilmediğini belirten ilçe sakinleri, bu dikkatsizliğin ve denetimsizliğin bir "zulüm" olduğunu savunuyor. Hijyen kurallarının tamamen devre dışı kaldığı iddia edilen hastanede, olası bir enfeksiyon yayılımının hesabını kimin vereceği ise merak konusu.

Şimdi gözler Ağrı İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane yönetimine çevrildi. Bu skandal görüntülerden sonra bir soruşturma açılacak mı? Patnos halkı, sağlığının emanet edildiği bu kurumda can güvenliğinin sağlanmasını bekliyor.

Haber: Yunus SARI 

Yorumlar

Ahmet 3 Saat Önce

Bir köpeğin hastanenin en hassas bölümlerinden biri olan kan alma odasına kadar girebilmesi, hem güvenlik hem de yönetim zafiyetidir. Hayvanın orada olması onun suçu değil; ancak bir sağlık kurumunun buna müsaade etmesi Patnos halkına verilen değerin bir göstergesidir.

Patnoslu 3 Saat Önce

Patnos halkı, temiz ve güvenli bir hastanede hizmet almayı hak ediyor. Bu görüntü, hastanenin sadece fiziksel temizliğini değil, yönetim anlayışını da sorgulatmaktadır. "Burası hastane mi yoksa terk edilmiş bir bina mı?" sorusunu akıllara getiriyor.

admin 2 Saat Önce

tamamda hastanede köpek olması güvenlik görevlisi ile ne alaka bu haberi yapan kişi veya yayınlayan kişilerin o kadar akılları yokmu güvenlik dediğin hastane güvenliğini yapar diğer kısımda bu iş temizlik personelivb kişilere ait bir şeyleri paylaşınca bence net araştırıp yapın kürt halkı kürt halkını bu süreçte ezmesin benim bunları yazma sebebim bu orda çalışanda kürt hizmet verende bunu çekip yollayanda kürt bence ayıp bu yapılan

Mehmet 1 Saat Önce

Allah belanızı versin yönetiminde bin belasını versin sırf koltuk sevdası başkada bişey düşünmezler içinde boğulun inşaAllah

Can 1 Saat Önce

Patnos devlet hastanesi kadar pislik mikrop bir yer yok oranın baş hekimi ve akp yandaşları çıkıp hastane yönetimini ve halk adına çok iyi hizmet almışlar gibi konuşuyorlar bunun vebali ağırdır haberiniz olsun vebal almayın

Daha Fazla Haber
AĞRI
7 Kez Görüntülendi.
Arif Yıldıray Hatunoğlu farklı Kazandı
AĞRI
1345 Kez Görüntülendi.
PATNOS DEVLET HASTANESİ'NDE SKANDAL GÖRÜNTÜLER
AĞRI
274 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Sınav Öncesi Öğrencilere Moral Kahvaltısı
AĞRI
1224 Kez Görüntülendi.
Yıldız 10 Ocak'ta Gazetecilerle Bir Araya Geldi
AĞRI
2104 Kez Görüntülendi.
Serkan Özmen'in Acı Günü
AĞRI
492 Kez Görüntülendi.
O İlçede Çatılar Adeta Kar Kusuyor!
AĞRI
1017 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Aynı Yerde 3. Kaza!
AĞRI
1705 Kez Görüntülendi.
İş Adamı Deniz Kaya'dan Vali Elban'a Vefa Ziyareti
AĞRI
202 Kez Görüntülendi.
Ağrı Emniyetinden Kaçış Yok: Aranan Şahıslar Tek Tek Yakalandı!
AĞRI
615 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da Okullarda Güvenlik Seferberliği: "Saçak Altından Geçme, Bahçeye Araç Alma!"