Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı’da Muay Thai Heyecanı Başladı

Türkiye Muay Thai Federasyonu’nun 2026 yılı faaliyet programında yer alan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen Muay Thai Doğu Anadolu Bölge Şampiyonası, Ağrı Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilen görkemli bir açılış töreniyle başladı.

22-25 Ocak tarihleri arasında sürecek olan organizasyon, bölgenin en yetenekli sporcularını bir araya getirdi.

Şampiyonanın açılış seremonisine; Muay Thai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Çelebi, Doğu Anadolu Bölgesi Merkez Hakem Kurulu Başkanı Vasıf Geylani, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Sıddık Aldemir, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak katılım sağlayarak sporcuların heyecanına ortak oldular.

14 farklı şehirden (Ardahan, Kars, Erzurum, Iğdır, Ağrı, Erzincan, Tunceli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) gelen yaklaşık 170 sporcu; Alt Gençler, Üst Gençler, U-23 ve Elitler kategorilerinde madalya mücadelesi veriyor.

İl Müdürü Ahmet Çelebi: "Fair-Play Her Şeyden Önemli"

Açılış konuşmasını yapan İl Müdürü Ahmet Çelebi, yaklaşık 250 misafiri Ağrı’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

Doğu Anadolu’nun dört bir yanından gelen Gençler, U-23 ve Büyükler kategorisindeki sporcularımızın her birinin gözünde, Türk sporunu daha ileriye taşıyacak o kararlılığı görüyorum. İl Müdürlüğü olarak amacımız; sporu tabana yaymak ve sizler gibi pırlanta değerindeki gençlerimize en iyi imkanları sunmaktır.

Sevgili Genç Sporcular, Unutmayın ki; bu müsabakaların sonucu ne olursa olsun, buraya gelme cesareti gösteren, ter döken ve emek veren her biriniz bizim gözümüzde birer şampiyonsunuz. Fair-play ruhundan ayrılmadan, rakiplerinize saygı duyarak mücadele edeceğinizden şüphem yok. Bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Federasyon başkanımıza antrenörlerimize, hakemlerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm sporcularımıza başarılar diliyor, sakatlıksız ve centilmence geçecek bir şampiyona temenni ediyorum.

Türkiye Muay Thai Federasyonu Başkanı Hasan Yıldız, yaptığı açıklamada, bölge şampiyonalarının sporun gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “Zorlu kış şartlarına rağmen organizasyona katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bu şampiyona, genç sporcularımızın kendilerini göstermesi adına önemli bir fırsattır.” dedi.

Ağrı Merkez Spor Salonu’nda devam eden şampiyona, 25 Ocak Pazar gününe kadar sürecek. Kendi kategorilerinde dereceye girmeyi başaran sporcular, Türkiye Şampiyonası’na katılım yolunda kritik bir avantaj elde etmiş olacaklar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
94 Kez Görüntülendi.
Vali Bozkurt Bayram Hazırlıkları Tamam
AĞRI
370 Kez Görüntülendi.
İlber Ortaylı'nın Önerdiği Kent Ağrı
AĞRI
953 Kez Görüntülendi.
Av. Arda Yasin ALPASLAN Tüketici Hakem Heyeti hakkında merak edilenleri yazdı.
AĞRI
134 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yasa Dışı Bahis Operasyonu 69 Gözaltı
AĞRI
267 Kez Görüntülendi.
AİÇÜ’de Tarihi Başarı Kalite Tescillendi
AĞRI
919 Kez Görüntülendi.
ATSO Seçimlerinde Önder Aslan Sahaya İniyor Genç ve Donanımlı Bir Ekiple Geliyoruz
AĞRI
4416 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Gençler Bıçaklı Kavgada Öldürüldü
AĞRI
2209 Kez Görüntülendi.
Ağrı İl Sağlık Müdürlüğünün Özrü Kabahatinden Büyük Açıklaması
AĞRI
3055 Kez Görüntülendi.
Patnos'ta Başlayan Kan Davası Kocaeli'de Bitti
AĞRI
1463 Kez Görüntülendi.
Ağrı Merkezli Şafak Operasyonu 68 Gözaltı