Kategoriler

Ağrı04Haber

Abbas Aydın Tarih Verdi

Abbas Aydın herkesin merakla beklediği inşaat için tarih verdi

Ağrı Merkez Dörtyol da trafik akışını rahatlatmak için yaklaşık 2 ay önce inşasına başlanan battı/çıktının çalışma alanını ziyaret eden Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın yüklenici firma yetkilileri görüştü.

Firma yetkililerinden projenin hangi aşamada olduğuna ilişkin bilgileri alan Aydın sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Aydın İl Başkan Yardımcısı Lütfü Gökbakan ve Merkez İlçe başkanı Latif Birgül ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sonrası alanın 1 hafta içinde kısmen trafiğe açılacağını duyurdu.

Okullarında açılması ile baş gösteren trafik sıkışıklığı nedeni ile vatandaşların bitmesini beklediği battı çıktı çalışmalarına ilişkin açıklamasında Abbas Aydın Ziya Paşanın beyitinide paylaştı.

Abbas Aydın’ın paylaşımının tamamı şu şekilde;

Ağrı merkez Dörtyol kavşağında İl Bşk.Yrd.Lütfi Gökbakan ve Merkz.ilçe bşk.Latif Birgül İle beraber çalışmaları yerinde gördük.Kiymetli hemşehrilerim bir hafta içerisinde Ağrı merkez Dörtyol kavşağı kısmen trafiğe açılacak.Biz hizmetkarlığımızı yapıyoruz.Yeni bir Ağrıyı birlikte inşa ediyoruz.Daha çok projelerimiz var.Destek sizden hizmet .@Akparti den.

Ziya paşa ne güzel demiş;

"Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde".

Durmak ve Susmak yok,Büyük hizmetlerle koşmaya ve konuşmaya devam

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
115 Kez Görüntülendi.
İl Müdürü Çelebi Genç Haltercileri Tebrik Etti
AĞRI
964 Kez Görüntülendi.
Erat ve Doğan'dan Ağrı 1970 Spor'a Destek
AĞRI
797 Kez Görüntülendi.
Vechettin Kaya'nın Acı Günü
AĞRI
1273 Kez Görüntülendi.
Ağrı’nın Spor Vizyonu Şekillendi 2026-2027 Planı Yürürlükte
AĞRI
1783 Kez Görüntülendi.
Servet Erim'in Acı Günü
GÜNDEM
803 Kez Görüntülendi.
Aynı Bölgede İkinci Zincirleme Kaza Can Kaybı Var
AĞRI
453 Kez Görüntülendi.
Zehir Tacirlerine Şafak Baskını
AĞRI
487 Kez Görüntülendi.
Minik Kerem Yaşam Savaşı Veriyor
AĞRI
3749 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç İnşaattan Düştü
AĞRI
291 Kez Görüntülendi.
Set Vermediler Tarih Yazdılar