Kategoriler

Ağrı04Haber

Tutak'ta Beklenen İsim Başvurusunu Yaptı

Tutak'tan Belediye Başkan adayı olmak isteyen Harun Zülküf Arslan istifasını sunarak başvurusunu yaptı

Tutak Ak Parti Belediye Başkanlığı için ilk resmi başvuru bugün yapıldı.

Ağrı Devlet Hastanesi eski Müdürü Harun Zülküf Arslan uzun zamandır çalışmasını yaptığı Tutak Belediye Başkan Adaylığı için görevinden istifa ederek bugün başvurusunu gerçekleştirdi.

Uzun süredir her fırsatta Tutak'a hizmet etmek sevdası ile belediye başkanlığına talip olacağını ifade eden Arslan görevinden istifa etti.Arslan bugün Ak Parti Ağrı İl Başkanlığına Tutak Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

İl Başkanı Abbas Aydın'a da nezaket ziyaretinde bulunan Arslan ;Bugün inandığım bir bir hedefe yürümek yolunda ilk adımımızı atarak başurumuzu gerçekleştirdik.Bu güne dek bu Millete hizmet etmeyi görev telakki etmiş bir anlayışla yetiştirildik ve bize düşen görev neyse sorgulamadan en ideal şekli ile ifa etmeye çalıştık.

Bundan sonraki süreçte ilçeme ve ilçe halkıma bir kardeşleri olarak kültürlerin iç içe geçtiği ahengi bozmayacak bir anlayışla iki geçeyi birleştirecek icraatlar sergilemeyi hedefliyorum.Çıktığımız yolun kutlu bir yol olduğuna inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum.

Bu vesile ile memleket aşkı ile yola koyulan tüm aday adayı arkadaşlarımı bu ulvi gayelerinden dolayı tebrik ediyorum,dedi.

Yorumlar

ağrılı 7 Yıl Önce

çok harika çok işini seven halkını seven memleketini seven bir arkadaş helal çalışan Ailesi belli geçmişi belli vatansever bir arkadaş ancak bu kadar güzel bir özelliği olan bir insanı aday yaparlarmı onu sorguluyorum çünkü bu kadar güzellikleri barındıran bir insanı aday yaparlarmı ?

Daha Fazla Haber
AĞRI
1235 Kez Görüntülendi.
Gülten Avcı Hayatını Kaybetti
AĞRI
769 Kez Görüntülendi.
Ağrı Ziraat Odası Başkanı Ömer Yıldız Genel Başkan Ağırladı
AĞRI
507 Kez Görüntülendi.
Başkan Sayan'dan Üreticiye Destek
AĞRI
3127 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Firari Terörist Operasyonla Yakalandı
AĞRI
3667 Kez Görüntülendi.
Ankarada İş Kazası Ağrılı Kuzenler Feci Şekilde Can Verdi
AĞRI
4798 Kez Görüntülendi.
Ağrı Polisinin Hızlı Müdahalesi Olası Katliamı Önledi
AĞRI
2933 Kez Görüntülendi.
Baran Erden'den Teşekkür Mesajı
AĞRI
6785 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Adliye çıkışı silahlı çatışma yaralılar var
AĞRI
1433 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Sahte Para Operasyonu
AĞRI
933 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası’ndan Ekonomiye Çifte Katkı