Tesla ve Elon Musk Bitcoin'i uçurdu

Tesla'nın hamlesi Bitcoin'e rekor değer kazandırdı

Tesla ve Elon Musk Bitcoin'i uçurdu

Tesla toplamda 1.5 milyar dolarlık Bitcoin aldığını duyurduktan sonra rekor artış geldi.

Tesla, SpaceX ve The Boring Company gibi şirketlerin sahibi olan Elon Musk, özellikle son birkaç haftadır Twitter profilindeki düzenlemelerle gündemde. Geçtiğimiz ay sonu Twitter profiline Bitcoin simgesi yerleştiren Musk, önemli bir yükseliş sağlamış; ardından Dogecoin için de benzer bir düzenleme yapmıştı.Bitcoin 43 bin doları aştı.

Şirket bugün gelinen noktada ise toplamda 1.5 milyar dolarlık Bitcoin aldığını duyurdu. Henüz çok yeni olan bu gelişme, Elon Musk'ın geçtiğimiz dönemlerdeki söylemlerini doğrular nitelikte. Zira Musk kısa bir süre önce de geliştirilecek en iyi karbon yakalama sistemine 100 milyon dolar bağışlayacağını duyurdu. Ayrıca bununla birlikte Bitcoin'in fiyatı da 43 bin doları aştı. Elon Musk paylaştı Bitcoin fırladı: Geçmişe bakınca kaçınılmazdıElon Musk'tan yeni bir paylaşım daha: Dogecoin halkın kripto parası

Bitcoin son 24 saatte yüzde 23.93 artışla 48,049.91 dolara yükseldikten sonra, günlük yüzde 13.15 artışla 46,216.62 dolara, Ether de, 1,800 doları gördükten sonra yüzde 2.60 artışla 1,734.83 dolara döndü.

9 ŞUBAT'TA BİTCOİN NE KADAR OLDU?

Bitcoin, gün içerisinde 48,049'a kadar yükseldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER