Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı İçin Belediye Başkanlığını Bırakacak

Ağrı da il başkanlığı için Ergül sürprizi yaşanabilir

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı İçin Belediye Başkanlığını Bırakacak

Ağrı Ak Partide sürpriz bir gelişme yaşandı,kulisler bugün Cezmi Ergül'ü işaret etti.
Abbas Aydın'ın istifası sonrası boşalan Ak Parti Ağrı İl Başkanlığına müracatların başladığı bugün akşam saatlerinde bir isim gündem oldu.
Ak Partiden üstüste 2. dönem Hamur Belediye Başkanı seçilen Cezmi Ergül'ün Ağrı İl Başkanı olarak atanması genel merkez kulislerinde dillendirilmeye başlandı.
Ağrı 1970 Spor üzerinden gençlerle pozitif ilişkiler kuran ve sosyal yaşamın her alanında varlığını hissettiren Ergül'ün Görevlendirilmesi durumunda Ak Parti İl Başkanlığı için Hamur Belediye Başkanlığından istifa edebileceği konuşuluyor.
Siyasete büyük hedeflerle başlayan ve toplumun herkesimini kucaklayan bir isim olarak görülen Ergül'ün en büyük avantajının kirlenmemiş olması olarak görülüyor.Ergül cephesinin bu kulis haberlerine ilişkin nasıl bir tavır içinde olacağıda merak konusu olarak gündemdeki tazleiğini koruyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2021, 23:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bitti
Bitti - 3 yıl Önce

Agrida Ak Parti ovzaman eksilere duser

Hüseyin yıldız
Hüseyin yıldız - 3 yıl Önce

InşAllah bu yorum okunur. Agri merkezde aday yokmu hep ilçelerden aday geliyor dışardan geliyor belediye başkanlığını bırakıp il başkanlığına aday olmak ne kadar doğru acaba yeter artık agri merkezde oturan biri aday olsun artık yeter dışardan aday gelmesin olmasın

SIRADAKİ HABER