Boşnak Vatandaşların ROK Öfkesi Alevlendi

Polis giriş çıkışları kapattı

Boşnak Vatandaşların ROK Öfkesi Alevlendi

2 yıl önce Beyaz Tv de yayınlanan Beyaz Futbol programında Boşnaklara yönelik olarak kullandığı gayrı ahlaki ifadeler sonrası yoğun tepki alan ROK televizyon serüvenini kapatmıştı.

Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeniden Beyaz Futbol programında boy göstermesi sonrası Bosna Sancak Dernekleri Beyaz Tv önünde açıklama yaptılar.

Yapilan açıklamada ;

Türk ve Müslüman kadınlarımıza aşağılık ithamlarda bulunmuş ve Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerince cezası onaylanmış kişiyi, Osman Gökçek’in bize şerefi üzerine söz vermesinden iki yıl sonra bugün aynı programa çıkarmasını kınıyoruz. Buradan cumhurbaşkanının bize yardımcı olmasını istiyoruz. Danışmanları Hidayet Türkoğlu ve Sabri Demir bu olaya müdahale etmeliler, etmedikleri takdirde istifa etmelerini istiyoruz. Buradan bütün Türkiye’deki Bosna Sancak Dernekleri olarak Türkiye’deki Balkan Rumeli camiası adına yetkililere sesleniyoruz. Türkiye’de geçmişi de kirli olan, terör örgütünün dosyalarıyla ordumuza, Fenerbahçe’ye saldıran bu kişinin canı sıkıldığında insanlık suçu işlemesi ve kendisinin FETÖ’cü olmasına karşın televizyonlara çıkmasına kesinlikle karşı çıkıyoruz. Hiçbir zaman bu işin takibini bırakmayacağız,ifadelerini kullandılar.

Yine gelen son dakika bilgilerinde polisin beyaz tv önünde giriş ve çıkışları kapatarak önlem aldığı bildirildi.

ROK olarak bilinen Rasim Ozan Kütahyalı Fetöcü olduğu yönündede çok eleştirime  bir isim di. Peki ne demişti "Boşnak saksosu" ifadesi ile tepkilerin hedefi olmuştu

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2020, 03:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER