Milli Takım Ağrılı Gence Güveniyor

Ağrı Spor Camiası Cihat Elkatmış'la mutluluk yaşadı

Milli Takım Ağrılı Gence Güveniyor

Milli Sporcu yetiştirmede geçmişe oranla daha düşükm bir performans gösteren Ağrı da Güreş Milli Takımına sporcu vermenin mutluluğu yaşanıyor.

Atletizm başta olmak üzere kayak,boksBedensel Engelli ve Vücut Geliştirme, Kick Boks, Tekvando, Halter gibi alanlarda Milli Formayı taşıyan Ağrı spor camiası bukez Güreş Milli takımına sporcu vermenin gururunu yaşıyor.

Ağrı Gençlik Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada ;
Ağrı’lı Güreşçi Cihat Elkatmiş Türkiye’de düzenlenen müsabakalarda dikkatleri üzerine çekerek Milli Takım kampına katılma hakkı etti.
U-15 Greko –Romen Güreş Milli Takım Hazırlık Kampı 15-30 Eylül 2020 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek.
İl Müdürü Cihan Demir’den Tebrik

banner47
Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Cihan Demir ve Spor Şube Müdürü Cemil Budak, Güreş Milli Takımın kampına davet edilen sporcu Cihat Elkatmiş’ı,Güreş antrenörü Oğuz Öztemiz’i, ve sporcu velisi Cengiz Elkatmış’ı makamında kabul ederek tebrik etti.
İl Müdürü Demir yapmış olduğu açıklamada; Öncelikle başarılı sporcumuz Cihat Elkatmiş’ı ve antrenörü Oğuz Öztemiz’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Geçmiş yıllarda Ağrı Milli Takım’a çok sayıda sporcu kazandırdı. Ağrı; Atletizm, Kayak, Boks, Bedensel Engelli ve Vücut Geliştirme, Kick Boks, Tekvando, Halter gibi branşlar başta olmak üzere 65’e yakın sporcu Milli takımlara kazandırdı.
Bugünde Güreş Milli Takımına sporcu göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sporcumuz Cihat Elkatmiş,ilde ve Türkiye’de çok başarılı performans sergiledi.Bu başarısı ve azmi onu Milli Takım’a kadar yükselmesine neden oldu.İnşallah Milli Takım’da da çok başarılı olur.Ülkemizin şanlı Türk Bayrağını en iyi şekilde uluslar arası müsabakalarda dalgalandırır dedi.
Güreş antrenörü Oğuz Öztemiz ise yapmış açıklamada; Sporcum Cihat Elkatmiş Bu sene yapılan müsabakalarda başarılı sonuçlar elde etti. Düzenlenen turnuvalarda 2 tane Türkiye üçüncülüğü,Analig’te 2 tane Türkiye şampiyonluğu,Okullara arası gruplarda ise şampiyon olan Elkatmış, U-15 ise gruplarda ikinci oldu.Bu sonuçlar sayesinde sporcum Güreş Milli Takımına davet edildi. Hedefimiz daha çok sporcuyu Milli Takımlara kazandırmak. Bu amaca ulaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sporcuma Milli Takım kampında başarılar diliyorum. Sporcu velimize de destek olduğu için ayrıca teşekkür ediyoruz. Spora ve sporcuya verdikleri maddi ve manevi desteklerden dolayı İl Müdürümüz Cihan Demir’e ve Spor Şube Müdürümüz Cemil Budak’a teşekkür ediyoruz dedi.
Milli Takım kampına davet edildiği için çok mutlu olduğunu belirten Sporcu Cihat Elkatmiş; İnşallah çok güzel bir kamp süreci geçiririm. Hedefim uluslar arası müsabakalarda ülkemi ve ilimi en iyi şekilde temsil etmek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER