Aamir Khan Türkiye de Film Çekecek

Advait Chandan da yeni film Laal Singh Chaddha da yönetmen olarak yer alacak

Aamir Khan Türkiye de Film Çekecek

Geçtiğimiz yıllarda Süperstar filminin galası için Türkiye'ye gelen ve bu süreçte Türk sinemasının alt yapısınıda inceleme şansı bulan Aamir Khan Hindistanda çekimine başladığı ama corona virüs nedeni ile ara vermek zorunda kaldığı Laal Singh Chaddha filmini tamamlamak için Türkiye'yi seçti.

Kültür veTurizm Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; Aamir Khan, daha önce 2017 yılının Ekim ayında Türkiye'de gösterime giren 'Süperstar' adlı filminin tanıtım çalışmaları kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın konuğu olarak Türkiye'ye gelmiş, Ankara ve İstanbul'da yoğun ilgiyle karşılanmıştı.

banner47
Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında; teknik altyapısı, sinema alanında sunduğu gelişmiş olanakları ve iş gücü kapasitesi ile baştan başa doğal plato olan Türkiye'nin potansiyelini yerinde görme fırsatı bulan Aamir Khan, yeni filminin çalışmalarını Türkiye'ye taşımaya karar verdi.

Ekim ayında çekimlerinin başlaması planlanan ve çekimlerin 40 gün süreceği tahmin edilen yeni film için Khan ve ekibi Türkiye'ye geldi.

Hem yapımcılığını hem de başrolünü Aamir Khan'ın üstlendiği 'Laal Singh Chaddha' filminin yönetmen koltuğunda, Khan’ın 2017 yılında Türkiye'de gösterime giren 'Süperstar' adlı filmiyle tanınan yönetmen Advait Chandan yer alacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2020, 03:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER