Ağrı Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Elban vatandaşın sabrının kalmadığını ifade etti.

Ağrı Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

 Ağrı Belediyesi tarafından yeni alınan otobüslerin hizmet vermeye başlaması dolayısıyla Ağrı Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Törende konuşan Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, vatandaşın şehir içinde daha konforlu seyahat edebilmeleri için otobüs aldıklarını ,Ağrı Belediyesinde görevlendirildikten sonra kentin temel sorunlarını gidermeye yönelik yoğun mesai uyguladıklarını söyledi.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Elban konuşmasının devamında ;

"Bunlardan bir kısmı hemen giderilecek hususlardı. Acil olan işlerin bir kısmını hemen tamamladık ancak kış döneminin bitişi ile yoğun mesai dönemimiz başladı. Önümüzde sadece bir sezonumuz var. Yapacağımız tüm çalışmalar birbirini desteklemeli. normal proje planlama çalışmalarımızın yanı sıra bu husus da bizim mesaimizde önemli alanlarımızdan birini oluşturuyor. İnşallah baharla birlikte hizmet serilerine başlayalım istiyoruz. Eminim ki bizden çok vatandaşımızın sabrı kalmadı. Onların beklentisi fazla. Dolayısıyla biz de onları daha fazla sabırsızlandırmak istemiyoruz. Bir an evvel hizmetlerimizi devreye almak istiyoruz." diye konuştu.

Kentte yakın zamanda başlayacak projelerle ilgili de bilgi veren Elban,özellikle hayvan barınağı ve kesimhane ihalesini tamamladıklarını belirtti.

Elban ;"Kilitli parke, şehir mezarlığı ile ilgili ihalemizi tamamladık. Asfalt ile ilgili konuyu da kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Havaalanı yolu ve şehrin tüm çevresinin peyzajını yapmaya başladık. Bir kısmını kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Ardından yeni açacağımız yollar ve bulvarlarımız var. Onların hem yıkım hem alt yapı çalışmalarına süratle gireceğiz. Bu alanda büyük bir şehir parkı yapıyoruz. Kısmet olursa birkaç Ay içerisinde bu bina dahil tüm alanda ihalelerimizi tamamlayacağız. Ardından büyük bir şehir meydanı ve belediye binası yapmayı planlıyoruz. İnşallah dört yolumuzda alt geçit yapacağız. Başka planlamasını yaptığımız birçok çalışmamız var. Galericiler, küçük sanayi sitesi gibi birçok çalışma ve hazırlıklarımız var. İnşallah zamanı geldikçe buna benzer açılış ve başlangıç törenlerinde sizlere onları da detaylı anlatırız."dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER