İshak Paşa Güzelleri ,Güzelliği ile Büyüledi

İshakpaşa Sarayı güzelleri güzelliği ile büyüledi

İshak Paşa Güzelleri ,Güzelliği ile Büyüledi

Ağrılı Hikmet Eraslan’ın sahibi olduğu DOSSO DOSSİ Firmasının 2020-2021 kış kreasyonu dijital platform defilesinin çekimlerine Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde başlandı. Ünlü Koreograf Yasin Soy eşliğinde ilçeye gelen ünlü mankenler, üç gün sürecek defile çekimlerine Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan İshak Paşa Sarayı’ndan start verdi. Aralarında Demet Şener Küpeli, Deniz Akkaya, eski Türkiye güzelleri Şevval Şahin, Buse İskenderoğlu, Ecem Çırpan, Simay Rasimoğlu, Pınar Tartan ve Büşra Turan ile Yiğit Markus Aral’ın da olduğu 22 kadın ve 6 erkek manken, Doğubayazıt halkından ve sarayı gezmeye gelen turistlerden büyük ilgi gördü. Ağrı Dağı’nın ihtişamlı görüntüsü ve 116 odalı İshak Paşa Sarayı’nın büyüleyici atmosferi altında bulunmaktan çok etkilendiklerini söyleyen ünlü mankenler, çekim aralarında hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi.

Demet Şener Doğubazyıt ve İsakpaşa Sarayı için, "Mesleğimin bir kez daha ne kadar güzel olduğunu, iyi isimlerle çalışmanın, bu seyahatleri yapmanın, Türkiye'deki bu kadar güzel yerleri görmenin ve bunu sizler aracılığıyla insanlara sunmanın tüm avantajlarını kullanıyoruz. Ülkemizde böyle çok kıymetli yerler var. Onların da değerini daha çok yükseltmek ve ortaya çıkartmak gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

Ünlü Manken Deniz Akkaya da "İlk kez geldiğim için kendi adıma üzüldüm. Büyülü bir mekandayız. Farklı dokular var burada. İshak Paşa Sarayı'nın yapılma sebebinden çok etkilendim. Muazzam bir yer, özel bir mekan. İçinde insanın tüyleri diken diken oluyor. Pandemi sürecinin bize kazandırdığı, yurt dışına çıkamadığımız için ülkemizin güzelliklerini keşfetme fırsatımız olduğunu da söylemek isterim" dedi.

Üç gün sürecek dijital platform defilesinin çekimleri Ağrı Dağı’nın eteklerinde, dünyanın en büyük ikinci meteor çukuru ve bölgenin en renkli köylerinden biri olan Meşar Köyü’nde doğal ortamlarda yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2020, 17:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
AĞRI
AĞRI - 4 yıl Önce

Gerçekten acil ihtiyacımız vardı memleket her sorun halledilmiş bütün vaatler yerine getirilmiş her şey günlük gülüstanlık olmuş bir mankenlerimiz kalmıştı oda geldi olay bitti

SIRADAKİ HABER