Tuğba Ekinci Kalça Pozu ile Şarkı Tanıtımı Yaptı

Tuğba Ekinci'den cesur kalça pozu

Tuğba Ekinci Kalça Pozu ile Şarkı Tanıtımı Yaptı

Müzik dünyasına O Şimdi Asker şarkısı ile giriş yaparak uzun süre listelerde yer alan Tuğba Ekinci son şarkısının tanıtımını kalça pozuyla yaptı.

İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraf takipçilerini ikiye böldü.

İşte Netflikse sansürü destekleyen Tuğba Ekinci'nin şarkısının tanıtımında kullandığı fotoğraf

banner47
Tuğba Ekinci'nin albümleri

2005: O Şimdi Asker
2007: Boynuz
2008: Condom
2010: Yanma Demezler
2011: 100 Derece
2013: Hadi Kızım
2014: Git Git Gör Gününü
2016: Para Babası
2018: Türkiye'nin Aslanları

Tuğba Ekinci Kimdir

9 haziranb 1977 Kars Doğumlu olan Tuba Ekincinin Şov dünyasına girişi Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu. Çarkıfelek'te bir süre hosteslik yaptı. Kral TV'de VJ oldu. 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. 2005'de çıkardığı O Şimdi asker albümündeki aynı isimli çıkış parçası ile adını kitlelere duyurdu. Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri aldı. Buzda Dans yarışmasının finalisti idi.

Pendik Lisesi mezunudur. Annesi hemşire, babası İTÜ mezunu inşaat mühendisidir. Fatih Özbilen ile bir süre evli kaldıktan sonra boşandı. Tuğba Ekinci'nin eski sevgilileri arasında 'Karadağlar'ın Gülali'si İbrahim Çelikkol ve Ümit Cem Şenol yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2020, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER