Ağrı da Ötekileştirme Son Gaz Devam Ediyor

Ağrı da Stk savaşları Ak Partiyi vuracak

Ağrı da Ötekileştirme Son Gaz Devam Ediyor

15 Temmuz Fetullahçı terör darbe girişimin hemen ertesinde başlattıkları nöbetlerde bir araya gelerek sonradan platform oluşturan AKADAP (Ağrı Kardeşlik ve Dayanışma Platformu bünyesindeki Cihannüma Derneği Başkanı Numan Aktaş bu gün kente gelen ve ASTOP (Ağrı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu) ziyaretinde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın bakanlık Twitter hesabından yaptığı paylaşıma şok bir soru ile tepki gösterdi.

Cihannuma Derneği Başkanı Numan Aktaş genel anlamda İslami hassasiyetleri ile öne çıkan sivil toplum kuruluşlarının toplantıya neden davet edilmediğini sordu.

Aktaş’ın paylaşımındaki ‘’ama’’ nın samimiyetten uzak bir Ağrı buluşması olduğu vurgusu olarak değerlendirildi.

banner47
Bakan Turhan’ın programı Ağrı da ötekileştirmenin artık Ak Parti’ye yakın guruplarada uygulandığının en bariz göstergesi oldu.

Bakan Turhan’ın içine çekildiği bu polemiğin nasıl sonuçlanacağı merakla beklenirken konuya ilişkin ilgili kurumların açıklama yapmayacağı tahmin ediliyor.

Ağrı Valiliği tarafından yapılan programın yerel seçimler arefesinde gerçekleşmesinin kırgınlığa sebep olduğu görülürken bunun yansımalarının neler olacağını ilerleyen günlerde daha net olarak görülecek.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2018, 22:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER