M.Hanifi Alır'ın İnce Sitemi

Alır sitemini sosyal medyadan paylaştığı fotolarla dillendirdi

M.Hanifi Alır'ın İnce Sitemi

23. Dönem Ak Parti Ağrı Milletvekili Mehmet Hanifi Alır bayram tatili için geldiği Patnos da gördüğü manzara karşısında isyan etti.

Alır gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını dile getirirken vatandaşların duyarsızlığından şikayet ederken ,sorunun ekonomik nedenlerle bertaraf edilemeyecek derecede olduğuna vurgu yaptı.

M. Hanifi Alır tepkisini şu ifadelerle dile getirdi ;

Bu bayramda Patnos'a geldim Maşallah Patnos'ta çok müthiş gelişmeler var Çok modernleşmiş tertemiz pırıl pırıl bir şehir olmuş!!! .

Şehir içindeki dere yatağı ; pislik, hayvan leşleri ve çöp kokusundan geçilmiyor. Ya İnsan önce Allah'tan korkar dünyanın neresinde böyle bir görüntü var. Afrika'da Nepal`da Hindistan'da dünyanın hiçbir yerinde böyle bir vaka yok. İnsan biraz duyarlı olur Ne biçim bir anlayış hangi devirde yaşıyoruz.

Her şeyi anladık ama temizliğin parayla alakası var mı?

Resimleri vicdanlı bir şekilde inceleyin...

YORUM EKLE
YORUMLAR
Welat Agiri
Welat Agiri - 4 yıl Önce

Sayın eski vekil insanları eğitmediğiniz müddetçe maalesef bu manzaraları bırakın hep görmek zorunda olmayı, hayatınızın sonuna kadar hiç bir şeyin değişmeden hayatınızın sonuna nasıl geldiğinize hayret edeceksiniz korkarım günün birinde! Vekillik yaptınız madem söyleyin o halde şimdiye kadar ne gibi bir çalışma yaptınız Ağrı ve çevre duyarlılığı konusunda?

SIRADAKİ HABER