Ağrı CHP Toplumsal Uzlaşı İçin Buradayız

Ağrı CHP Toplumsal Uzlaşı İçin Buradayız

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Ayten Gülsever beraberinde  Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan ve Ağrı İl Kadın Kolları Başkanı Neriman Alptekin Gazetemizi ziyaret etti.
Ağrı'nın muhalefet sorununun konuşulduğu ziyarette gazetemiz imtiyaz sahibi Taner Söylemez ''Kentin ciddi anlamda hamasete bulaşmamış yörenin sorunlarına ilişkin siyaset üretebilecek doğru bir muhalefete ihtiyaç duyduğunu ifade ederek Nihat Aslan'ın İl başkanlığı görevini üstlendiği kısa sürede bu minvalde doğru adımlar attığını ve bununda Ağrı için umut verici bir gelişme olduğunu ifade etti.
Söylemez ;CHP 'nin üst düzeydeki ziyaretinin kendileri için bugüne kadar gerçekleştirilen en kıymetli ziyaretlerden biri olduğuna vurgu yaparak CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan'ın Ağrı'yı siyasi sıkışmışlıktan uzaklaştıracağını düşündüğünü ifade ederek umutlu olduklarını vurguladı.
Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gülsever;Çiçeği burnunda başkanımız Nihat Aslan'ın görevi devralması ile birlikte genel merkezdede vizyoner görüntü resmeden bir Ağrı teşkilatı olduğunu gözlemlediklerini ifade ederek bizlerde bundan sonra bölgede daha etkin bir siyaset yürüterek kentin eksiklerinin giderilmesi yolunda gayret sarf ederek ve partimizin eksikilklerininde telafisini hedeflemekteyiz,dedi.
CHP Ağrı İl Başkanı Nihat Aslan'da Ağrı'da bundan sonra hiçbirşeyin eskisi gibi olmayacağını,yetkililerin keyfe keder bir yönetim sergilemesinin önüne geçmek ve sorumluluklarını hatırlatmak yolunda etkin bir muhalafet sergileyeceklerini ifade etti.
Aslan; bugün buraya aynı zamanda henüz Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenmiş olan Neriman Alptekin Başkanımla birlikte geldik biz ekip olarak gözlerini Ağrı'ya kapatmış sağıra yatan bir siyaset anlayışı sergilemeyecek Ağrı'nın sorunlarının çözümü noktasında tüm dinamikleri harekete geçirecek bir siyaset izleyecek yeniden toplumsal uzlaşının sağlanması yönünde adımlar atmayı sürdüreceğiz,dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER